New profile posts

HI guys saya baru nk blajar trade, tolong sesiapa pls ajarkan aku cara trade bitcoin
kalau blh ajar step by step lagi bagus.
Wen
Wen
salam dan halloo semua.. super newbies baru nak kenal trade.. nak tanya ye.. sya dah download tuan Moshed magic indi tu kat dlm folder indi, tp tak masuk dlm navigator indi.. apa sal ye??
Salam sifuuuu....tlg la bg tunjuk ajar....sy trade depo dh byk, tp tk pernah dpt withdraw lagi...tk konsisten..itu la masalah besar sy...
Satoshi Tomato
Satoshi Tomato
Kalau depo banyak, dan selalu MC. saya rasa cik kena relax dulu dan kaji semula teknik yang diguna pakai untuk trade tu...
Macam mana nak mula "NFT" mohon para ahli dalam forum ini bagi link atau explain kepada saya. sebab saya tiba-tiba berminat nak jadi collector dalam dunia digital
Siapa Terasa Nak Makan Dodol Sebelum Raya Boleh Roger Saya. Perlu Di Ingtkan Ia Sangat Addictive #Raya2021FunctionTerukkk
Satoshi Tomato
Satoshi Tomato
Wahh terbaik! Berapa harga tu, Senang untuk jadi rujukan ahli di sini..
M.O.N.E.Y.M.O.T.I.V.A.T.E.S.M.E.
  • Like
Reactions: nabil
Pojeil@81
[email protected]
Salam semua....intro sket..

mohd fauzill ishak
Johor ( menetap di kuantan )
40, berkahwin
platform : tastyworks ( newbie ), saxo ( x mula lagi )
crypto : ETH & XRP ( depo & peram )
merket : global
forex : x pernah cuba lagi....tp nak cuba & belajar

so.....salam perkenalan & mohon tunjuk ajar dalam dunia pelaburan..
kalo ada sifu2 dlm tastyworks & saxo...nak nuntut ilmu
Promosi Akaun Elite (ECN) M4Markets

M4Markets, broker Forex dan CFD global mengumumkan pelancaran promosi baru yang akan menghayalkan anda.

📅 : 8 Feb ~ 8 Apr 2021
🎁 : Spread bermula 0 pips
💹 : Komisen per round 5 usd
💹 : Swap Free Di sediakan
💰 : Min deposit 250 usd
🌐 : Lawatilah halaman 👉https://lp.m4markets.com/elite-account-promo/

#M4Markets
#M4MarketsEliteAccount
#ECNAccount
#min250usd

Attachments

  • Elite Promotion.jpg
    Elite Promotion.jpg
    307.3 KB · Views: 16
Top