New profile posts

Hi,Assalamualaikum..sy baru nk belajar trade..ada seorang kenalan dr luar nagara offer nak jd account manager sy..dah start trade dgn modal rendah..tp acount manager sy beritahu utk pertama kali nak withdraw,wajib transfer 20% dr nilai profit baru akan dapat profit penuh..katanya mmg prosedur syarikat..betul ke mcm tu? Ada yg sama mcm tu x?
Assalammualaikum,dan selamat sejahtera..sy baru nak belajar berdagang..harap dapat tunjuk ajar dari semua,terima kasih
  • Like
Reactions: nabil
nabil
nabil
Waalaikumsalam, Hi. Boleh je masuk mana mana thread yang berkaitan dengan apa yang tuan ingin belajar. InshaAllah nanti ada yang menjawab.
Offficial Cash Rate NZD
InkedCash Rate GBPNZD_LI.jpg

Attachments

  • NZDJPY.png
    NZDJPY.png
    73.2 KB · Views: 97
  • qwec.png
    qwec.png
    85.4 KB · Views: 95
Hi semua, I am newbie in crypto. Willing to learn from what u share here. Thanks Tuan Moshed.
  • Like
Reactions: nabil
nabil
nabil
Hi Ravindran, Hop in this thread. I hope u like it.
Assalammualaikum, patut ke kita bila shiba? Sbb dia shitcoin mcm doge , tapi doge boleh naik tinggi takkan shiba tak boleh?
Wen
Wen
Walaikumsalam, Ada potensi Shiba sebab dah listing dalam Binance.. Boleh buka thread Shiba kat forum

"Dogecoin initially started as a joke based on a popular meme featuring a Shiba Inu (a Japanese breed of dog)."

Attachments

  • dogecoin inu.jpg
    dogecoin inu.jpg
    32.3 KB · Views: 77
HI guys saya baru nk blajar trade, tolong sesiapa pls ajarkan aku cara trade bitcoin
kalau blh ajar step by step lagi bagus.
Wen
Wen
Top