New profile posts

Assalammualaikum,dan selamat sejahtera..sy baru nak belajar berdagang..harap dapat tunjuk ajar dari semua,terima kasih
  • Like
Reactions: nabil
nabil
nabil
Waalaikumsalam, Hi. Boleh je masuk mana mana thread yang berkaitan dengan apa yang tuan ingin belajar. InshaAllah nanti ada yang menjawab.
Offficial Cash Rate NZD
InkedCash Rate GBPNZD_LI.jpg

Attachments

  • NZDJPY.png
    NZDJPY.png
    73.2 KB · Views: 38
  • qwec.png
    qwec.png
    85.4 KB · Views: 38
Hi semua, I am newbie in crypto. Willing to learn from what u share here. Thanks Tuan Moshed.
  • Like
Reactions: nabil
nabil
nabil
Hi Ravindran, Hop in this thread. I hope u like it.
Assalammualaikum, patut ke kita bila shiba? Sbb dia shitcoin mcm doge , tapi doge boleh naik tinggi takkan shiba tak boleh?
Wen
Wen
Walaikumsalam, Ada potensi Shiba sebab dah listing dalam Binance.. Boleh buka thread Shiba kat forum

"Dogecoin initially started as a joke based on a popular meme featuring a Shiba Inu (a Japanese breed of dog)."

Attachments

  • dogecoin inu.jpg
    dogecoin inu.jpg
    32.3 KB · Views: 43
HI guys saya baru nk blajar trade, tolong sesiapa pls ajarkan aku cara trade bitcoin
kalau blh ajar step by step lagi bagus.
Wen
Wen
salam dan halloo semua.. super newbies baru nak kenal trade.. nak tanya ye.. sya dah download tuan Moshed magic indi tu kat dlm folder indi, tp tak masuk dlm navigator indi.. apa sal ye??
Salam sifuuuu....tlg la bg tunjuk ajar....sy trade depo dh byk, tp tk pernah dpt withdraw lagi...tk konsisten..itu la masalah besar sy...
Satoshi Tomato
Satoshi Tomato
Kalau depo banyak, dan selalu MC. saya rasa cik kena relax dulu dan kaji semula teknik yang diguna pakai untuk trade tu...
Top