Salam pengenalan dari saya yg selalu mc...

mri77

New member
salam kenal semua.. lama dah dgr fasal forek ni,.. pkp ni jer baru start serius..seronok2... target kecik dapat la lepas bil api air telefon internet.... style trading.... jgn tanya,,,abang rambo jer dik... janji biru dapat target harian close...
pastu main demo saja...acah2 kaya kan....
 

norfadhila90

New member
Hi,Assalamualaikum..sy baru nk belajar trade..ada seorang kenalan dr luar nagara offer nak jd account manager sy..dah start trade dgn modal rendah..tp acount manager sy beritahu utk pertama kali nak withdraw,wajib transfer 20% dr nilai profit baru akan dapat profit penuh..katanya mmg prosedur syarikat..betuk ke mcm tu? Ada yg sama mcm tu x?
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top