PLAYSTATION 5 (PS5) Di Malaysia

osmansuboh

Member
That 70S Show Christmas GIF by Laff
pasang semua alert agar tak miss lg tahun depan
 

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Apa beza yang ketara antara ps4 Dan ps5 selain harga?

Yang paling ketara:

1. Speed transition dalam game.
2. Graphic yang lagi detail dan cantik
3. Adaptive trigger controller. Yg ni paling win. Maksudnya button controller ikut keadaan game yg kita main. Cthnya, game bola, jika player dah keletihan, button sprint di controller akan semakin keras untuk kita tekan.
 

mdzaki

Well-known member
untung korang weyy .. time pokcik ATARI jeww , nie kalu beli PS kang bini tembak pakai M416 lak weyy
 

osmansuboh

Member
Yang paling ketara:

1. Speed transition dalam game.
2. Graphic yang lagi detail dan cantik
3. Adaptive trigger controller. Yg ni paling win. Maksudnya button controller ikut keadaan game yg kita main. Cthnya, game bola, jika player dah keletihan, button sprint di controller akan semakin keras untuk kita tekan.
No 3memang win tu
 

Fakhrii

Well-known member
Staff member
Pergaduhan Disebabkan Berebut Untuk Membeli PS5

indonesia stress GIF

The Sun melaporkan insiden memalukan itu berlaku di Walmart Charlotte, North Carolina, pada 13 Disember lalu.

Dalam rakaman video tular menunjukkan, adegan perang mulut itu bermula apabila seorang wanita berambut panjang menjerit kepada seorang lagi wanita yang memakai hoodie hitam.

Kedua-duanya terus bertikam lidah dan menarik rambut antara satu sama lain di kedai elektronik sementara pelanggan lain sedang berbaris dengan troli beli-belah masing-masing.

Episod pergaduhan itu berakhir selepas wanita memakai hoodie itu memijak muka wanita berambut panjang itu.

Menurut TMZ, wanita itu meninggalkan gedung terbabit sebelum polis tiba.

Kejadian itu kali kedua berlaku dalam seminggu membabitkan peminat bertelagah untuk mendapatkan konsul PS5 masing-masing.

Pada Khamis lalu, seorang ibu yang mengendong bayi berusia empat bulan menumbuk seorang pegawai polis.

Kejadian itu berlaku di Walmart Florida, apabila wanita itu dimaklumkan PS5 habis dijual.

SUMBER
 
Last edited:

osmansuboh

Member
Nak Tanya juga la.. Harga sebenar PS 5 ni berapa ya..tengok ada berbagai2 harga dari seller.. Macam mana nak tau official punya harga.. Supaya tak terkena sangat.. Tambah lg.. Waktu stok tgh tak de?
 

Asa Femi

Active member
Nak Tanya juga la.. Harga sebenar PS 5 ni berapa ya..tengok ada berbagai2 harga dari seller.. Macam mana nak tau official punya harga.. Supaya tak terkena sangat.. Tambah lg.. Waktu stok tgh tak de?
Harga standard PS5 (Disc Version) - RM2299
Harga Digital Version PS5 - RM1869
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top