PLAYSTATION 5 (PS5) Di Malaysia

Fakhrii

Well-known member
Staff member
Hm beli xbox jela mcm ni..
Sad Homer Simpson GIF
No problem ..


200.gif
 
Patut lucky draw dpt ps5.. Mau beribu2 yg masuk nnti.. 😂😂
PS5 DI MALAYSIA

PS5 akan dilancarkan pada 11.12.2020 di Malaysia. Pre Order boleh dibuat bermula pada 12.11.2020. Pada hari tersebut ramai orang telah beratur di Store Games berdekatan rumah masing-masing untuk membuat PRE ORDER dan tidak sampai berapa minit beberapa tempat telah pun SOLD OUT. Ramai yang menantikan keluaran Playstation yang terbaru ini kerana ia dikhabarkan memiliki kualiti grafik permainan yang lebih realistik dan rekabentuk yang lebih menarik iaitu berbentuk V sebagai simbol untuk Playstation yang ke-5


Macam mana pendapat anda mengenai Playstation 5 ini ?
Ada yang berpeluang dan berkesempatan ke PRE ORDER pada 12.11.2020 ?



Harga pasaran PS5 di Malaysia

- DISC EDITION PLAYSTATION 5 : RM 2,299
- DIGITAL EDITION PLAYSTATION 5 : RM 1,869


View attachment 354

- DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER : RM 349


View attachment 356
- PULSE 3D WIRELESS HEADSET : RM 469

View attachment 357

- HD CAMERA : RM 279

View attachment 358

- MEDIA REMOTE : RM 149

View attachment 359

- DUALSENSE CHARGING STATION : RM149

View attachment 360
 

Fakhrii

Well-known member
Staff member
Guyss..better digital or disc version ??
Digital version tak boleh pakai CD sebab dia fully kena beli game kat Playstation store but for disc version boleh dua-dua sekali so for me better disc version lah tapi harga dia tinggi sikit lah kalau nak dibandingkan dengan digital version

Samuel L Jackson Movie GIF by Star Wars
 

Adina_OctaFX

Wakil Rasmi OctaFX
Official Broker
Cyber Week yang terhangat daripada 30 November hingga 4 Disember. Buka order sekarang, dan anda boleh memenangi satu daripada lima PS5! ✌️

Belajar lebih lanjut!


300x250_my.gif


Peluang anda untuk memenangi Playstation 5 sangat mudah!
Senarai pemenang akan diumumkan di OctaFX landing page pada Disember 7

Cabutan PS5 Cyber Week percuma!

Sertai kami dan menangi salah satu daripada 5 konsol PlayStation 5!
  1. Buka akaun dengan OctaFX
  2. Depositkan sebarang jumlah
  3. Buka order sebarang saiz sehingga 4 Disember
Peluang anda untuk memenangi PlayStation 5 adalah semudah itu!
Senarai pemenang akan diumumkan di OctaFX landing page pada Disember 7!
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top