PLAYSTATION 5 (PS5) Di Malaysia

Fakhrii

Well-known member
Staff member
PS5 DI MALAYSIA

Untitled-design-17.jpg

PS5 akan dilancarkan pada 11.12.2020 di Malaysia. Pre Order boleh dibuat bermula pada 12.11.2020. Pada hari tersebut ramai orang telah beratur di Store Games berdekatan rumah masing-masing untuk membuat PRE ORDER dan tidak sampai berapa minit beberapa tempat telah pun SOLD OUT. Ramai yang menantikan keluaran Playstation yang terbaru ini kerana ia dikhabarkan memiliki kualiti grafik permainan yang lebih realistik dan rekabentuk yang lebih menarik iaitu berbentuk V sebagai simbol untuk Playstation yang ke-5


Macam mana pendapat anda mengenai Playstation 5 ini ?
Ada yang berpeluang dan berkesempatan ke PRE ORDER pada 12.11.2020 ?



Harga pasaran PS5 di Malaysia

- DISC EDITION PLAYSTATION 5 : RM 2,299
- DIGITAL EDITION PLAYSTATION 5 : RM 1,869


ps5.jpg


- DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER : RM 349


49747503557_fa12f113db_h.0.jpg

- PULSE 3D WIRELESS HEADSET : RM 469

sony-ps5-pulse-3d-wireless.jpg


- HD CAMERA : RM 279

playstation-5-hd-camera-psvr-2-tracking-5.jpg


- MEDIA REMOTE : RM 149

media-remote-thumbnail-ps5-01-en-17jul20.jpg


- DUALSENSE CHARGING STATION : RM149

DualSense-Charging-Station-2.jpg
 
Last edited:

famy92

Member
Mesti cuba router wifi paling canggih ni, tapi kena tunggu lama sikit lah sebab semua dah SOLD OUT kat Malaysia ini, untunglah siapa yang dapat buat PREORDER semalam :(

Sad Cartoon GIF
Tunggu la lama sikit, barula bnyk games2 dri sony, then harganya turun la skit, pastuh nnti keluarla PS5 bundle,
 
Last edited by a moderator:

Fakhrii

Well-known member
Staff member
Tunggu la lama sikit,

Tunggu la lama sikit, barula bnyk games2 dri sony, then harganya turun la skit, pastuh nnti keluarla PS5 bundle,
Boleh saja ;) kalau nak tunggu lama sikit boleh cuba PS4 dulu, layan beberapa game dulu pastu nanti nak beli PS5 boleh pakai cd PS4 tu lagi

Indonesia Yes GIF
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top