Pertama kali dapat Bitcoin daripada game di playstore.

FaizulShazreen

New member
Saya meminati crypto sejak Januari 2020..kerana minat mendalam saya cuba mencari jalan bagaimana mendapatkan crypto selain dari melakukan deposit pada wallet sebab pada waktu itu,masih hangat tentang cerita bitcoin hilang dalam wallet la,kene scam la..benda itu memang wujud pada masa itu membuatkan saya takut tambahan pada masa itu memang ade rakan yg hilang bitcoin/crypto.sudahla saya tak ada pengetahuan langsung pasal crypto.belek sana belek sini akhirnya saya terjumpa satu game di playstore yg kita boleh dapat bitcoin percuma.tapi kita kena ada akaun Coinbase.main punya main saya ingatkan scam rupa rupanya betul betul dia bayar kita bitcoin..ini bitcoin pertama yg saya dapat lepas main game ni.
WhatsApp Image 2020-12-14 at 11.58.54.jpeg


tapi kawan kawan kene ingat,main game percuma dari playstore tidak boleh membuatkan anda jadi kaya.dapat seronok2 boleh la :D
lagi satu,dapat jumlah yg bagus cepat cepat withdraw kat coin base.jangan tunggu lama lama..sebab berdasarkan pengalaman saya, game yg bagi crypto free ni kadang kadang dia boleh hilang sendiri dari playstore,tapi sepanjang saya main game ni xde masalah,proses withdraw dia cepat sangat,berapa minit je dah siap.
WhatsApp Image 2020-12-14 at 13.50.21.jpeg

ni akaun coinbase saya.memang khas pakai utk dapatkan bitcoin/crypto percuma dari game di playstore.

WhatsApp Image 2020-12-14 at 12.02.19.jpeg


ini game dia.B Fast B Free.main pakai henpon je
 
Terima kasih tuan atas info .tapi Saya bimbang 1 perkara mengenai security.adakah selamat dan risau kalau2 info dlm hp kita dicuri ?
 

georgie34

New member
Penipu cenderung untuk sentiasa mempunyai cerita latar belakang yang baik untuk memberitahu anda supaya anda melabur dalam platform mereka. Saya kehilangan lebih $87k kepada TradexFX untuk membantu saya melabur dalam Bitcoin dan saya telah ditipu. Tetapi saya menghubungi Lallroyal .org selepas menonton testimoni mereka di youtube. Selepas banyak penyiasatan yang dijalankan oleh Lallroyal Recovery, wang saya yang hilang telah dilaburkan dan jangkaan keuntungan saya untuk pelaburan telah diperoleh kembali kepada saya.
 

sascha67

New member
Losing my hard-earned money to a fraudulent investment scheme was one of the most unpleasant experiences of my life. I was so eager to invest that I missed the clear warning indicators. After it happened, I immediately contacted a friend who connected me to Reversalpro, and I began to feel hopeful after meeting with them and then contacting them via email - support @ reversalpro . com. One thing that struck me was how professionally and expertly they handled my situation. They made sure I was informed throughout the process and were able to quickly retrieve my funds. Anyone who has been a victim, as I have, can contact them.
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top