Mutha Puaka, streetwear sejak perang dunia kedua

fazruljalaluddin

Active member
1605190481227.png



ya, begitu la sense of humor geng2 mutha puaka ni. kalau korang follow IG mutha puaka, mesti mesti korang faham. design2 baju diorg simple & minimalist tapi cun.

Geraklu-back-S_Sgrey_1024x1024.jpg
Tiger-Luck-back-grey_1024x1024.jpg
SpreadLegs-front-S_Snavy_1024x1024.jpg
Pastor-Front-S_Sblack_1024x1024.jpg
BEETLE-2_1024x1024.jpg


aku pernah 2-3 kali tersempak dgn salah seorg founder MP ni, very humble and low profile. kalau korang ada masa, tiba2 lalu kat area gasket alley, jgn lupa singgah kat kedai diorg, cool woo ^_^

design2 baju diorg pun boleh dikatakan terhad. no reprint. but baru2 ni ada la diorg reprint balik design2 lama, tak sure kenapa. maybe korang boleh share kat sini?
 
  • Like
Reactions: Wen

Hanef

Member
Moshed Trader Club
View attachment 340


ya, begitu la sense of humor geng2 mutha puaka ni. kalau korang follow IG mutha puaka, mesti mesti korang faham. design2 baju diorg simple & minimalist tapi cun.

Geraklu-back-S_Sgrey_1024x1024.jpg
Tiger-Luck-back-grey_1024x1024.jpg
SpreadLegs-front-S_Snavy_1024x1024.jpg
Pastor-Front-S_Sblack_1024x1024.jpg
BEETLE-2_1024x1024.jpg


aku pernah 2-3 kali tersempak dgn salah seorg founder MP ni, very humble and low profile. kalau korang ada masa, tiba2 lalu kat area gasket alley, jgn lupa singgah kat kedai diorg, cool woo ^_^

design2 baju diorg pun boleh dikatakan terhad. no reprint. but baru2 ni ada la diorg reprint balik design2 lama, tak sure kenapa. maybe korang boleh share kat sini?

Nice.. Baru2 ni ada kolaborasi dengan brand skate, Thieves. Nice jugak design dia. :)
 

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
View attachment 340


ya, begitu la sense of humor geng2 mutha puaka ni. kalau korang follow IG mutha puaka, mesti mesti korang faham. design2 baju diorg simple & minimalist tapi cun.

Geraklu-back-S_Sgrey_1024x1024.jpg
Tiger-Luck-back-grey_1024x1024.jpg
SpreadLegs-front-S_Snavy_1024x1024.jpg
Pastor-Front-S_Sblack_1024x1024.jpg
BEETLE-2_1024x1024.jpg


aku pernah 2-3 kali tersempak dgn salah seorg founder MP ni, very humble and low profile. kalau korang ada masa, tiba2 lalu kat area gasket alley, jgn lupa singgah kat kedai diorg, cool woo ^_^

design2 baju diorg pun boleh dikatakan terhad. no reprint. but baru2 ni ada la diorg reprint balik design2 lama, tak sure kenapa. maybe korang boleh share kat sini?

Dia punya tiger tu mcm kenzo pulak


black-double-tiger-t-shirt-p18613-47954_zoom.jpg
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top