LUNO

aizuddin300

New member
As salam. first time join ni. apa langkah pertama sy perlu buat untuk mengambil bahagian dlm proses pembelian crypto currency ni?
 

ARe-BeaR

Member
As salam. first time join ni. apa langkah pertama sy perlu buat untuk mengambil bahagian dlm proses pembelian crypto currency ni?
w'salam.... Kalau account dah verified then boleh la deposit MYR ke wallet.... bila dah ada dkt dlm wallet tu then boleh lah kalau nak beli BTC, BHC, ETH, XRP, LTC... boleh direct beli atau boleh open order....
Rgds
 
  • Deleted by nabil
Show…
  • Deleted by nabil
Show…

razi1989

New member
saya masih newbie dalam pasaran crypto. saya guna broker luno.. boleh tau kalau nak kaji chart coin coin yang ada dalam luno kawan2 guna platform mana ya? sebab bukak investment.com nampak chart tak sama dengan di luno.. terima kasih kalau ade yang otai2 sudi komen
 

Ezanuddin

New member
I Love Hearts GIF
 

mamachewie

New member
Assalam, saya newbie baru je dftar apps luno dan beli crypto semalam..nk tanya ada yg ckap bila bitcoin da jejak $50k maksudnya akan ada crashing..jadi perlu ke saya nk topup bitcoin skang atau tunggu lepas crashed?
 

AmirGGVM

Well-known member
beli waktu harga rendah..makna nya serendah yg mana leh...kalo nak tunggu serendah harga 10K mmg takkan berlaku la...hanya pandangan saya la..tapi beli untuk kumpul coin sebanyak mana yg leh sewaktu harga rendah..umpama menabung kat ASB...pastu beli harga tinggi baru la decide nak jual coin untuk beli keperluan harian atau pun hodl untuk long term demi masa ari tua kelak..
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
beli waktu harga rendah..makna nya serendah yg mana leh...kalo nak tunggu serendah harga 10K mmg takkan berlaku la...hanya pandangan saya la..tapi beli untuk kumpul coin sebanyak mana yg leh sewaktu harga rendah..umpama menabung kat ASB...pastu beli harga tinggi baru la decide nak jual coin untuk beli keperluan harian atau pun hodl untuk long term demi masa ari tua kelak..
betul saya setuju tu. HODL!
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top