LUNO

aizuddin300

New member
As salam. first time join ni. apa langkah pertama sy perlu buat untuk mengambil bahagian dlm proses pembelian crypto currency ni?
 

ARe-BeaR

Member
As salam. first time join ni. apa langkah pertama sy perlu buat untuk mengambil bahagian dlm proses pembelian crypto currency ni?
w'salam.... Kalau account dah verified then boleh la deposit MYR ke wallet.... bila dah ada dkt dlm wallet tu then boleh lah kalau nak beli BTC, BHC, ETH, XRP, LTC... boleh direct beli atau boleh open order....
Rgds
 
  • Deleted by nabil
Show…
  • Deleted by nabil
Show…

razi1989

New member
saya masih newbie dalam pasaran crypto. saya guna broker luno.. boleh tau kalau nak kaji chart coin coin yang ada dalam luno kawan2 guna platform mana ya? sebab bukak investment.com nampak chart tak sama dengan di luno.. terima kasih kalau ade yang otai2 sudi komen
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top