Laksa masjid kelang lama

Laksa ni sedap kalau kuah pekat, pakai ikan fresh, pedas2 sikit 🤤

Jarang nak makan laksa kat luar sbb mak selalu masak kat rumah

Tapi nanti boleh try ni kalau singgah kulim, kalau pkp dah tamat laaa. sbb slalu jgak pergi kedah​
 

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Laksa masjid kelang lama, kulim lah laksa yang paling sedap saya pernah rasa. Laksa yang banyak tidak kedekut dan sangat terbaik

Terbaik perkongsian. Boleh masuk list

red sox baseball GIF by NBC Sports Boston
 

fxsuperman

Member
Alhamdulillah. Perghh.. Laksa terbaik ni. Memang portion banyak dan isi padat. Terima kasih pada owner business laksa tu.
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top