Kripto Yang Berpotensi Sekarang

Satoshi Tomato

Well-known member

Terbaik artikel ni, kalau korang nak ilmu memang kene baca artikel-artikel dari intraday ni.. Syok betul pakcik baca
 

Wen

Well-known member
Staff member
Pergghh .. bila tengok graph ni .. HTR ni tengah membuat ekor... mengikut analisis teknikal, kemungkinan HTR akan membuat kenaikan .. Apa pendapat korang? mungkin kah dia akan pergi balik ke $1??

1614588641686.png
 

Wen

Well-known member
Staff member
Kan kalau pakcik tengok pun memang REEF ni boleh pergi jauh... Pump and Hodl
Rasanya juga kan boleh pergi jauh kalau ikutkan
Sekadar perkongsian dan pendapat daripada saya mengenai REEF. Hari itu saya ada kongsi mengenai REEF tetapi ia hanya rebounce dekat trendline resistance dan ia mencuba untuk mencari zone support dan sekarang ini sedang bermain di dalam zone. Mungkin akan ada pergerakan yang cantik untuk REEF tetapi ia masih boleh membuat penurunan. Maaf kalau saya silap dalam perkongsian ini. Bukan signal untuk membeli aset kripto ini. Sekadar sharing​

View attachment 2163

Rasanya akan membuat kenaikan lagi REEF .. kalau ikutkan MACD yang saya bulatkan tu ada buat tanda-tanda untuk naik ...
1614590360809.png
 

Wen

Well-known member
Staff member
Bringing the benefits of DeFi to emerging content creators on Theta  blockchain | by Theta Labs | Theta Network | Medium

Haaa . Nampaknya ada lagi kripto yang berpotensi iaitu Theta (theta) dan Aavegotchi (GHST)

Seperti yang kita tahu yang Bitcoin hari ni didapati menunjukkan pergerakan sehingga $50,000 yang di dagangkan pada $49,414 dengan peningkatan 1.68% dalam 24 jam.. Perghhh ..

Apa yang lagi perghhh ada lah 2 altcoin ni telah mencuri perhatian yang mencatatkan lonjakan harga iaitu Theta dan Aevegotchi. Kalau korang nak tahu Sony Europe ni telah mengumumkan bahawa pihak mereka telah menyertai program pengesahan Theta dan masa tu harga THETA meningkat terus 14.2% kepada $3.78.. perghh

Pada 20 Februari lalu pula, Haaa Theta ni berjaya melepasi paras tertinggi sepanjang masa (ATH), dengan harga $3.91.

Manakala,pelancaran mainnet Aavegotchi telah melibatkan 10,000 NFT yang habis terjual kurang daripada seminit dan itulah pelancaran paltform portal pertama yang dilancarkan. Dengan pelancaran itu, Aavegotcvhi telah berjaya membawa harga GHST ni melonjak 15% dengan ATH terbaru $1.79. Wow..

Jadi apa pendapat korang..?? mungkin kah ini adalah kripto yang akan berpotensi ..Kalau yaa boleh beli ni... Hehehe
 

Wen

Well-known member
Staff member
1614917790065.png


Perghh gila-gila HATHOR ni terbang sampai $0.8 dan turun sedikit dekat paras $0.67, macam bagi petanda nak terbang tinggi lagi je ni atau hanya pump and dump sahaja. Ada tak yang ramai beli HTR ni??
 

Pak Man Forex

Well-known member
Mungkin dia memberi petanda tapi saya ingat tadi dia akan terus fly ke atas, tersenyum dah hehehe tetapi dia turun balik sedikit 😅
 

Wen

Well-known member
Staff member
Mungkin dia memberi petanda tapi saya ingat tadi dia akan terus fly ke atas, tersenyum dah hehehe tetapi dia turun balik sedikit 😅
Hmmm .. Bagi saya pendapat saya la kan .. Hathor tu boleh naik harga $1 tapi sangkut di resistance $0.80 .. jika dia dapat break harga $0.80 tu maknanya adalah sinar-sinar harapan untuk pemilik HATHOR..
 

Pak Man Forex

Well-known member
Hmmm .. Bagi saya pendapat saya la kan .. Hathor tu boleh naik harga $1 tapi sangkut di resistance $0.80 .. jika dia dapat break harga $0.80 tu maknanya adalah sinar-sinar harapan untuk pemilik HATHOR..
Terbaik !! Kalau begitu kena standby seat lah ni untuk fly hehehe ☺️

rocket rodeo GIF
 

Wen

Well-known member
Staff member
1615173457616.png


Perghhh ... ada tak yang sempat pump lagi masa HTR harga rendah tu ?? Senang hati nampaknya HTR Mencanak naik dengan harga $0.87. Boleh pergi lagi ni $1 .. Hehe
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top