Kripto Yang Berpotensi Sekarang

PacakLangit

New member

Attachments

  • IMG_20210222_133428_029.jpg
    IMG_20210222_133428_029.jpg
    84.1 KB · Views: 15

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Mantapp...Sy ada beli REEF.

Kalau untuk diversify kan kripto semua ni sesuai tak bila capai target harga, saya jual separuh then beli lagi kat altcoin2 yg berpotensi dgn untung tu? Separuh lagi saya hold.

Mohon pendapat tuan. 😁
Saya cadangkan profit ada yg keluar juga. Withdraw terus masuk poket. Mungkin sebanyak jumlah modal asal. Sebab kita tak tahu sampai lama mana bull season ni. Sekurang2nya kalau semua tiba2 jatuh, xlah semua sangkut dalam tu.

Nak diversify tu mmg bagus. Cuma jgn lupa withdraw. Selagi paper profit, selagi tu bukan kita punya.
 

Pak Man Forex

Well-known member
Siapa yang sempat beli masa mula-mula lagi tuan @tupat suggest untuk beli coin ini ( HTR ) mesti dah senyum lebar hehehe dia dah membuat kenaikan hampir 85% dalam minggu lepas sahaja dan sekarang ini sedang menguji paras harga $ 1. Adakah ia akan terus meroket ? Sama-sama kita nantikan :love:

1613982707765.png
 

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Siapa yang sempat beli masa mula-mula lagi tuan @tupat suggest untuk beli coin ini ( HTR ) mesti dah senyum lebar hehehe dia dah membuat kenaikan hampir 85% dalam minggu lepas sahaja dan sekarang ini sedang menguji paras harga $ 1. Adakah ia akan terus meroket ? Sama-sama kita nantikan :love:

View attachment 2066

Sebenarnya dari awal saya post di thread ni harga $0.23 ke $0.98 kenaikan dah 330%

Saya target jual harga $50.
 

Wen

Well-known member
Staff member
Nampaknya Hathor (HTR) membuatkan penurunan daripada harga $1 ke $0.56 di mana menunjukkan penurunan sebanyak 37% dalam masa 24 jam. Jadi pendapat korang ??

1614071679186.png
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top