Kripto Yang Berpotensi Sekarang

Pak Man Forex

Well-known member
boss apa pedapat boss tetang coin idea ?? kalau saya beli and stakingkan okey tak ? boleh huraikan skit tak pasal kebaikan dah keburukan staking di kucoin ?
Idea memang berpotensi untuk dibeli. Okay sahaja, saya pun buat begitu juga. Kalau kita staking at least ada juga bertambah unit kita, percent rate bagi IDEA sebanyak 24.87%. Maksudnya kita akan mendapat 24.87% daripada modal kita dalam masa setahun.
 

Pemburu Duit Syiling

Active member
1619405864792.png


Selepas menunggu beberapa lamanya.. Pundi X kembali bertenaga ..
 

Attachments

  • 1619405806663.png
    1619405806663.png
    118.3 KB · Views: 51

Wen

Well-known member
Staff member
1619427948155.png


Ada tak pemegang polygon (Matic) dalam ni..? Haa Matic ni merupakan platform untuk pembangunan infrastruktur dan penskalaan Ethereum. Sebelum ia dikenali sebagai polygon,ia menggunakan nama Matic Network. Penjenamaan semula rangkaian itu merupakan sebahagian usaha mereka menjadi pengagregat L2 bagi rangkaian ETH. Kalau korang nak tahu , Nampaknya matic sikit lagi akan mencapai ATH terbaru iaitu $0.55 dengan kenaikan lebih 50% dalam 24 jam terakhir. Perghhh.
 
Last edited:

Pak Man Forex

Well-known member
View attachment 2734

Ada tak pemegang polygon (Matic) dalam ni..? Haa Matic ni merupakan platform untuk pembangunan infrastruktur dan penskalaan Ethereum. Sebelum ia dikenali sebagai polygon,ia menggunakan nama Matic Network. Penjenamaan semula rangkaian itu merupakan sebahagian usaha mereka menjadi pengagregat L2 bagi rangkaian ETH. Kalau korang nak tahu , Nampaknya matic sikit lagi akan mencapai ATH terbaru iaitu $0.55 dengan kenaikan lebih 50% dalam 24 jam terakhir. Perghhh.
Sudah break ATH sebelum ini dan sekarang sedang menguji untuk menembusi paras harga $0.60.
Memang terbaik (y)
 
  • Like
Reactions: Wen

Pak Man Forex

Well-known member
Tengok gaya seperti PUNDIX bakal kembali membuat kenaikan. Selepas ia hanya membuat penurunan sahaja hahahaha. Kalau dilihat pada carta, seperti akan berlaku perubahan trend dan paras harga $3.60 bakal menjadi tumpuan untuk ditembusi.

Pada carta H4 pula, dapat dilihat ia masih lagi menguji dan sedang mencuba untuk menembusi harga $3.60. Jika ia dapat menembusi paras harga tersebut, next resistance yang perlu dicapai adalah pada sekitar harga $5 dan seterusnya jika ia dapat break harga $5 paras ketinggian yang pernah dicatatkan pada paras harga $9.69 bakal menjadi tumpuan

Bagaimana pendapat hodler PUNDIX ? Adakah penantian yang selama ini kita tunggu untuk ia menaik bakal memberikan sinar kepada kita ?

1619576530517.png
 

Wen

Well-known member
Staff member
1619746956444.png


Polygon (MATIC) adalah protokol dan rangka kerja untuk membina dan menghubungkan rangkaian blockchain yang serasi dengan Ethereum. Nampaknya MATIC meroket sehingga membuat ATH terbaru.. Minggu ni saja telah membuat kenaikan lebih 150%. Sikit lagi akan menembusi $1.

space rocket GIF
 
  • Deleted by ajim
Show…

Pak Man Forex

Well-known member
Sebatang lemang raya daripada Ideaology untuk raya tahun ini hahaha dalam masa 4 jam sahaja ia telah membuat kenaikan sehingga 100% sebelum kembali menyusut sedikit dan close candle H4 dengan shadow yang panjang. Selalunya kalau ia membuat shadow yang panjang begitu, itu biasanya dijadikan sebagai petanda sebelum ia membuat kenaikan yang lebih tinggi. Dengan kenaikan yang dibuat itu juga, IDEA telah mencatatkan paras ATH terbaru iaitu $0.80. Memang mantap 🔥 🔥. Dengan nilai marketcap Ideaology ketika ini hanya lebih kurang $8 Juta, agak-agak pada harga berapa yang bakal dicapai oleh IDEA ?

1620619685617.png
 
  • Like
Reactions: Wen
Sebatang lemang raya daripada Ideaology untuk raya tahun ini hahaha dalam masa 4 jam sahaja ia telah membuat kenaikan sehingga 100% sebelum kembali menyusut sedikit dan close candle H4 dengan shadow yang panjang. Selalunya kalau ia membuat shadow yang panjang begitu, itu biasanya dijadikan sebagai petanda sebelum ia membuat kenaikan yang lebih tinggi. Dengan kenaikan yang dibuat itu juga, IDEA telah mencatatkan paras ATH terbaru iaitu $0.80. Memang mantap 🔥 🔥. Dengan nilai marketcap Ideaology ketika ini hanya lebih kurang $8 Juta, agak-agak pada harga berapa yang bakal dicapai oleh IDEA ?

View attachment 2948
Road to 3 usd tuan...hehe...
 

Wen

Well-known member
Staff member
Sebatang lemang raya daripada Ideaology untuk raya tahun ini hahaha dalam masa 4 jam sahaja ia telah membuat kenaikan sehingga 100% sebelum kembali menyusut sedikit dan close candle H4 dengan shadow yang panjang. Selalunya kalau ia membuat shadow yang panjang begitu, itu biasanya dijadikan sebagai petanda sebelum ia membuat kenaikan yang lebih tinggi. Dengan kenaikan yang dibuat itu juga, IDEA telah mencatatkan paras ATH terbaru iaitu $0.80. Memang mantap 🔥 🔥. Dengan nilai marketcap Ideaology ketika ini hanya lebih kurang $8 Juta, agak-agak pada harga berapa yang bakal dicapai oleh IDEA ?

View attachment 2948
terbaik la
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top