Kripto Yang Berpotensi Sekarang

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Saya share portfolio saya:

KriptoEntryNote
BTT, TRX, JSTApril 2020Hit target dah jual habis
DOTOgos 2020Hit target dah jual
LINKOgos 2020Hit target dah jual
HTRDis 2020 - Jan 2021Target $50 - 100 - Mungkin setahun lagi
ONT, SXP, EGLD, CHR, NEO, KSM, EGLD, ICX, CHZ, ALPHA, XVS, XRP, ETH, BTC, VTHO, ETCOgos - Dis 2020Dah jual habis
KEY, MITH, COS, ANTFeb 2021Hit target dah jual habis
REEF, ALICEFeb 2021Free dari farming binance, masih hold
BTCSTFeb 2021Target $100 tapi dah jual $84
IDEA, HYDRA, ORAI, VRA, QNTMac 2021Masih hold
IDEA - target $3
HYDRA - target $70
ORAI - target $250
VRA - target $1
QNT - target $200
PNT, MDT, UNFIMac 2021Dah jual habis
TVKMac 2021Masih hold - Target $2
VALUE, JULDJan - Feb 2021Dah jual habis
YOPMac 2021Masih hold - Target $18

Mungkin ada lagi yang saya dah lupa. Tapi itulah, kalau tengok banyak yg saya dah jual.
 
Last edited:

Wen

Well-known member
Staff member
Saya share portfolio saya:

KriptoEntryNote
BTT, TRX, JSTApril 2020Hit target dah jual habis
DOTOgos 2020Hit target dah jual
LINKOgos 2020Hit target dah jual
HTRDis 2020 - Jan 2021Target $50 - 100 - Mungkin setahun lagi
ONT, SXP, EGLD, CHR, NEO, KSM, EGLD, ICX, CHZ, ALPHA, XVS, XRP, ETH, BTC, VTHO, LTCOgos - Dis 2020Dah jual habis
KEY, MITH, COS, ANTFeb 2021Hit target dah jual habis
REEF, ALICEFeb 2021Free dari farming binance, masih hold
BTCSTFeb 2021Target $100 tapi dah jual $84
IDEA, HYDRA, ORAI, VRA, QNTMac 2021Masih hold
IDEA - target $3
HYDRA - target $70
ORAI - target $250
VRA - target $1
QNT - target $200
PNT, MDT, UNFIMac 2021Dah jual habis
TVKMac 2021Masih hold - Target $2
VALUE, JULDJan - Feb 2021Dah jual habis
YOPMac 2021Masih hold - Target $18

Mungkin ada lagi yang saya dah lupa. Tapi itulah, kalau tengok banyak yg saya dah jual.
perghh terbaik la tuan tupat
 

Pak Man Forex

Well-known member
Saya share portfolio saya:

KriptoEntryNote
BTT, TRX, JSTApril 2020Hit target dah jual habis
DOTOgos 2020Hit target dah jual
LINKOgos 2020Hit target dah jual
HTRDis 2020 - Jan 2021Target $50 - 100 - Mungkin setahun lagi
ONT, SXP, EGLD, CHR, NEO, KSM, EGLD, ICX, CHZ, ALPHA, XVS, XRP, ETH, BTC, VTHO, ETCOgos - Dis 2020Dah jual habis
KEY, MITH, COS, ANTFeb 2021Hit target dah jual habis
REEF, ALICEFeb 2021Free dari farming binance, masih hold
BTCSTFeb 2021Target $100 tapi dah jual $84
IDEA, HYDRA, ORAI, VRA, QNTMac 2021Masih hold
IDEA - target $3
HYDRA - target $70
ORAI - target $250
VRA - target $1
QNT - target $200
PNT, MDT, UNFIMac 2021Dah jual habis
TVKMac 2021Masih hold - Target $2
VALUE, JULDJan - Feb 2021Dah jual habis
YOPMac 2021Masih hold - Target $18

Mungkin ada lagi yang saya dah lupa. Tapi itulah, kalau tengok banyak yg saya dah jual.
Padu tuan @tupat 🔥 🔥
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Saya share portfolio saya:

KriptoEntryNote
BTT, TRX, JSTApril 2020Hit target dah jual habis
DOTOgos 2020Hit target dah jual
LINKOgos 2020Hit target dah jual
HTRDis 2020 - Jan 2021Target $50 - 100 - Mungkin setahun lagi
ONT, SXP, EGLD, CHR, NEO, KSM, EGLD, ICX, CHZ, ALPHA, XVS, XRP, ETH, BTC, VTHO, ETCOgos - Dis 2020Dah jual habis
KEY, MITH, COS, ANTFeb 2021Hit target dah jual habis
REEF, ALICEFeb 2021Free dari farming binance, masih hold
BTCSTFeb 2021Target $100 tapi dah jual $84
IDEA, HYDRA, ORAI, VRA, QNTMac 2021Masih hold
IDEA - target $3
HYDRA - target $70
ORAI - target $250
VRA - target $1
QNT - target $200
PNT, MDT, UNFIMac 2021Dah jual habis
TVKMac 2021Masih hold - Target $2
VALUE, JULDJan - Feb 2021Dah jual habis
YOPMac 2021Masih hold - Target $18

Mungkin ada lagi yang saya dah lupa. Tapi itulah, kalau tengok banyak yg saya dah jual.

terbaik! bukan biasa-biasa ni
 

ikhmal hisyam

New member
Saya share portfolio saya:

KriptoEntryNote
BTT, TRX, JSTApril 2020Hit target dah jual habis
DOTOgos 2020Hit target dah jual
LINKOgos 2020Hit target dah jual
HTRDis 2020 - Jan 2021Target $50 - 100 - Mungkin setahun lagi
ONT, SXP, EGLD, CHR, NEO, KSM, EGLD, ICX, CHZ, ALPHA, XVS, XRP, ETH, BTC, VTHO, ETCOgos - Dis 2020Dah jual habis
KEY, MITH, COS, ANTFeb 2021Hit target dah jual habis
REEF, ALICEFeb 2021Free dari farming binance, masih hold
BTCSTFeb 2021Target $100 tapi dah jual $84
IDEA, HYDRA, ORAI, VRA, QNTMac 2021Masih hold
IDEA - target $3
HYDRA - target $70
ORAI - target $250
VRA - target $1
QNT - target $200
PNT, MDT, UNFIMac 2021Dah jual habis
TVKMac 2021Masih hold - Target $2
VALUE, JULDJan - Feb 2021Dah jual habis
YOPMac 2021Masih hold - Target $18

Mungkin ada lagi yang saya dah lupa. Tapi itulah, kalau tengok banyak yg saya dah jual.
terima kasih tuan tupat 🙏🏻😬....mmg terbaik forum intraday ni....
 

Wen

Well-known member
Staff member
nak tanya apa pendapat tentang TLM?
Boleh baca dalam thread ni untuk TLM ..

 

Wen

Well-known member
Staff member
1618562352647.png


Hi Hathor!!! Nak terbang pergi mana tu??? hehe .. Nampaknya HATHOR tengah siapkan roket.. Adakah dia akan menembusi ATH sebelum ini pada hari esok?? mari kita nantikan bersama

Joe Biden GIF
 

wannn

New member
Saya share portfolio saya:

KriptoEntryNote
BTT, TRX, JSTApril 2020Hit target dah jual habis
DOTOgos 2020Hit target dah jual
LINKOgos 2020Hit target dah jual
HTRDis 2020 - Jan 2021Target $50 - 100 - Mungkin setahun lagi
ONT, SXP, EGLD, CHR, NEO, KSM, EGLD, ICX, CHZ, ALPHA, XVS, XRP, ETH, BTC, VTHO, ETCOgos - Dis 2020Dah jual habis
KEY, MITH, COS, ANTFeb 2021Hit target dah jual habis
REEF, ALICEFeb 2021Free dari farming binance, masih hold
BTCSTFeb 2021Target $100 tapi dah jual $84
IDEA, HYDRA, ORAI, VRA, QNTMac 2021Masih hold
IDEA - target $3
HYDRA - target $70
ORAI - target $250
VRA - target $1
QNT - target $200
PNT, MDT, UNFIMac 2021Dah jual habis
TVKMac 2021Masih hold - Target $2
VALUE, JULDJan - Feb 2021Dah jual habis
YOPMac 2021Masih hold - Target $18

Mungkin ada lagi yang saya dah lupa. Tapi itulah, kalau tengok banyak yg saya dah jual.
boss apa pedapat boss tetang coin idea ?? kalau saya beli and stakingkan okey tak ? boleh huraikan skit tak pasal kebaikan dah keburukan staking di kucoin ?
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Untitled.png


Pada pemegang PUNDIX bertabah la ye rakan seperjuanganku! PUNDIX telah membuat kejatuhan sebanyak 66% sejak token NPXS diswap ke coin PUNDIX...
 

Wen

Well-known member
Staff member
1618972757680.png


Nampaknya 3 hari lalu Hathor telah menembusi ATH terbaru iaitu $1.91. Ada yang Pump tak harga diskaun Hathor ni selepas ATH terbaru susut 30%. ?
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top