Kenapa Supreme Mahal?

fazruljalaluddin

Active member
personally, kalau tanya saya, memang lah saya tak mampu nak beli jenama2 supreme etc ni hehehe. tetapi, lebih baik beli streetwear keluaran tempatan samada established ataupun independent. malaysian local talent power2 jugak sebenarnya. at some point, apa yang dihasilkan oleh orang tempatan usually boleh relate dengan kita. bila boleh relate, baju tu kita lebih appreciate ✌🏻
 

Hanef

Member
Moshed Trader Club

Hanef

Member
Moshed Trader Club
personally, kalau tanya saya, memang lah saya tak mampu nak beli jenama2 supreme etc ni hehehe. tetapi, lebih baik beli streetwear keluaran tempatan samada established ataupun independent. malaysian local talent power2 jugak sebenarnya. at some point, apa yang dihasilkan oleh orang tempatan usually boleh relate dengan kita. bila boleh relate, baju tu kita lebih appreciate ✌🏻
Maybe bro boleh share local2 brand yang saya boleh try juga :)
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top