Just Token (JST)

Wen

Well-known member
Staff member
KANNNNNNNNNNNNNNNN
dah profit kannn

Dance Dancing GIF by Soul Train
 

Wen

Well-known member
Staff member
Adakah JUST akan kembali membuat kenaikan semula?​

Just 14.6.21.jpg


Dapat diperhatikan pada carta pergerakan harga JST/USDT, pergerakan harga menyaksikan momentum lonjakan melebihi 700% pada pembukaan pasaran Januari sehingga 5 April 2021 dengan mencatatkan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) $0.20.

Setelah itu, Just tidak berdaya untuk meneruskan kenaikan dan kembali membuat penurunan sehingga menguji paras sokongan sekitar harga $0.06 seiring dengan kejatuhan harga bitcoin.

Dari pandangan sudut teknikal, Just kini sedang bermain diruangan support untuk mencapai zon SBR (support become resistannce) sekitar $0.08 dimana zon tersebut dilihat sukar ditembusi oleh JUST.

Sekiranya pergerakan harga JUST berjaya untuk melepasi paras rintangan tersebut, zon SBR seterusnya sekitar $0.11 bakal diuji terlebih dahulu sebelum kembali membuat kenaikan yang lebih tinggi.

Risiko seterusnya, jika pergerakan harga terus menyaksikan trend bearish dan menembusi paras sokongan sekitar $0.05, pergerakan harga dijangka bakal kembali meneruskan penurunan sehingga menguji paras terendah yang pernah dicatatkan sebelum ini.

Lihat gambar carta matawang kripto JST/USDT untuk rujukan analisis teknikal anda.
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top