hijrahwear, fesyen islamik streetwear contemporari

fazruljalaluddin

Active member
assalamualaikum & assalamualaikum sejahtera,

hw.png


aku pernah beberapa kali beli baju keluaran hijrahwear ni. kualiti bagus tapi, reason aku beli sebab artwork dia mmg boleh relate la dengan aku hahaha. hijrahwear merupakan jenama pakaian streetwear islamik tetapi dengan pendekatan yang berbeza. nak explain panjang lebar pun, aku mcm tak berapa tinggi ilmu, tetapi kalau korang tengok artwork dia, korang akan faham.

mula2 dulu, aku macam risau jugak nak pakai baju diorg masuk masjid, macam boleh kena kecam. tapi bila fikir panjang sikit, mesej yg cuba disampaikan sebenarnya baik.

Screenshot 2020-11-07 at 8.09.24 AM.png

ni antara design yang aku suka ^_^

pada mulanya, keluaran baju diorg terhad. tapi sekarang korang boleh je dapatkan print/keluaran terdahulu, dengan harga sama. jangan risau, keluaran dia tak limited.

aku personally pernah la berborak pendek dengan founder dia via whatsapp, masa beli baju haritu. friendly guy.

ni link IG diorg, korang boleh check em out! (y)
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top