EA Sports FIFA 21

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
9oct launching, 6oct den dah balun

IMG_20201005_192908.jpg


Review

Fifa21 lebih bagus dari Fifa20. Additional skill move, cross lebih function n shooting lebih consistent. Tapi online mode masih mundur. Samada internet Malaysia atau server EA still teruk.
 
Last edited:

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Team kick off paling mantap: Liverpool & PSG.

Kalau main dengan kawan tu korg haramkan guna dua team ni. Kalau tak memang berkicap 😅😅😅
 

Afthorian

Active member
Team kick off paling mantap: Liverpool & PSG.

Kalau main dengan kawan tu korg haramkan guna dua team ni. Kalau tak memang berkicap 😅😅😅
kiranya kalau macam dalam UFC, character Conor Mcgregor noob je boleh pakai sebab dia power sangat. Kalau main fifa 20 dulu selalu kalah, boleh cuba pakai Liverpool dan PSG di Fifa 21. Tapi masalahnya kalau kalah asik kena bantai sampai 10-0 pakai team power. Tak boleh buat apa-apa laa
 

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
kiranya kalau macam dalam UFC, character Conor Mcgregor noob je boleh pakai sebab dia power sangat. Kalau main fifa 20 dulu selalu kalah, boleh cuba pakai Liverpool dan PSG di Fifa 21. Tapi masalahnya kalau kalah asik kena bantai sampai 10-0 pakai team power. Tak boleh buat apa-apa laa
Kalau macam tu redha jelah. Jgn baling controller sudah
 

AmirGGVM

Well-known member
wow..saya cuma da fifa 2020 tu je..alamak..cam menarik 2021...leh pakai tak kat ps4?..atau kena gak ps5?..
 

Fakhrii

Well-known member
Staff member
PES DGN FIFA NI SEBENARNYA MANA BEST..?
Bagi saya personally FIFA lagi best daripada PES sebab corak permainan and grafik FIFA lagi cantik but bagi saya lah tapi ada jugak yang minat main PES sebab kalau PES boleh masukkan patch Malaysia kalau tidak silap saya
 

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Bagi saya personally FIFA lagi best daripada PES sebab corak permainan and grafik FIFA lagi cantik but bagi saya lah tapi ada jugak yang minat main PES sebab kalau PES boleh masukkan patch Malaysia kalau tidak silap saya
Yup sekarang FIFA better dari PES.
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top