Download Percuma Indicator Moshed Magic Line

Fandy81

New member
Assalamualaikum tuan.. Sya sdh download indi utk mt5.. Tapi ada minta password apa tu tuan?
 

Attachments

  • Screenshot_20210604-094708.jpg
    Screenshot_20210604-094708.jpg
    151.4 KB · Views: 106
  • Deleted by nabil
Show…

MOMO FX

New member
  • Indicator ini boleh digunakan sebagai Support dan Resistance yang berkesan
  • Ia display pada hampir semua TimeFrame kecuali TF Daily, Weekly & Monthly
  • Indicator ini keluar bacaan pada setiap pagi – waktu market open
  • Indicator ini tidak “repaint” – bacaan price yang dikeluarkan tetap untuk rujukan sepanjang hari
  • Mudah untuk digunakan
  • Boleh guna pada semua jenis instrument yang sesuai
  • Jika harga tidak auto-update ke hari semasa, sila tukar-tukar timeframe.
Download di attachment bawah. Ada 2 file pastikan anda download file yang betul, sebelah kiri file MT5. Sebelah kanan file MT4
dah install kat MT4 tp takde pun magic line ni
 
  • Deleted by nabil
Show…
  • Deleted by nabil
Show…

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top