Download Percuma Indicator Moshed Magic Line

Fandy81

New member
Assalamualaikum tuan.. Sya sdh download indi utk mt5.. Tapi ada minta password apa tu tuan?
 

Attachments

  • Screenshot_20210604-094708.jpg
    Screenshot_20210604-094708.jpg
    151.4 KB · Views: 60
  • Deleted by nabil
Show…

MOMO FX

New member
  • Indicator ini boleh digunakan sebagai Support dan Resistance yang berkesan
  • Ia display pada hampir semua TimeFrame kecuali TF Daily, Weekly & Monthly
  • Indicator ini keluar bacaan pada setiap pagi – waktu market open
  • Indicator ini tidak “repaint” – bacaan price yang dikeluarkan tetap untuk rujukan sepanjang hari
  • Mudah untuk digunakan
  • Boleh guna pada semua jenis instrument yang sesuai
  • Jika harga tidak auto-update ke hari semasa, sila tukar-tukar timeframe.
Download di attachment bawah. Ada 2 file pastikan anda download file yang betul, sebelah kiri file MT5. Sebelah kanan file MT4
dah install kat MT4 tp takde pun magic line ni
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top