Doge Coin (DOGE)

MorubozuWings

Well-known member
Ready To Goo...Ma Friends...
20210419_110301.jpg
 

Pak Man Forex

Well-known member
Yang dahulunya dianggap hanya sekadar coin yang mungkin tidak akan membuat kenaikan, tetapi dengan penuh kejutan pada minggu lepas apabila ia membuat kenaikan melebihi 300%. Paduu bak hang 🔥🔥 hahaha. Zon support terbaru bagi Dogecoin berada di paras harga $0.22 -$0.27 dengan nilai marketcap sekarang sebanyak $43 Bilion dan berada di kedudukan ke-6 dalam CoinMarketCap

Adakah sasaran $1 dapat dicapai ? Hehehehe :love:🙈

1618805074209.png
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
1618818373144.png

Jika rakyat US membeli dogecoin dengan bantuan yang mereka dapat pada bulan march tahun 2020. Kini mungkin mereka dah hidup senang..
 

Pemburu Duit Syiling

Active member
  • Deleted by MorubozuWings
Show…

armada

New member
sy hodl doge.

go doge go...

masa beli doge bulan 01/2021 ramai yg gelak meme coin.

tak pe la meme pun meme la janji to the moon.
 

Pemburu Duit Syiling

Active member
Hye Uolls ... Ni haa semalam pencipta Dogecoin Billy Markus ada menulis Tweet katanya "Would like DOGE to do well" tetapi yang lebih penting bagi dia adalah sebuah komuniti mempunyai kekuatan untuk kebaikan.



Hmmm .. Harga DOGE tengah murah sekarang.. Jatuh lebih 40% sejak 3 hari yang lalu dengan harga sekarang $0.21 tapi bukan saja DOGE. Kita boleh tengok coin lain pon tengah berdarah. Jadi inilah masanya untuk kita stanby untuk PUMP lagi. DOGE pon sudah menunjukkan ia coin yang berpotensi. Masa harga bawah ramai yang kata yang dogecoin ni adalah coin yang mengarut dan #shitcoin tapi bila harga dia naik ramai pula yang Panic Buyer atau pon FOMO :LOL: sedangkan yang doge ni ada Komuniti yang besar. Contoh macam Mark Cuban dan Elon Musk yang suka tweet pasal DOGE.. Jadi apa lagi Uolls.. Ini lah masanya untuk kita sauk harga bawah.. Yuhuuu ...
 
Last edited:
  • Deleted by MorubozuWings
Show…

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top