Doge Coin (DOGE)

MorubozuWings

Well-known member
20210401_150441.jpg
 

Satoshi Tomato

Well-known member
kalau tibe-tibe pak elon ni tweet kata yang dia dah tak suka doge atau dah tak sokong doge, Agak-agak apa jadi eh ? harap-harap tak terjadi lah
 
Last edited:
Wah.. Doge harga $0.053 semalam terus meroket $0.071 .. lebih 30% dia mencanak..sekarang pula dia still lagi bermain di harga $0.06.. mungkin ni la hint daripada elon musk .. i rasa lepas ni dia boleh pergi $1.. hehe :)
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
kalau tibe-tibe pak elon ni tweet kata yang dia dah tak suka doge atau dah tak sokong doge, Agak-agak apa jadi eh ? harap-harap tak terjadi lah
naya kalau pak elon buat gitu, tapi rasa tak kot. sebab kalau dia buat macamtu share tesla, space X dan boring company mungkin akan jatuh merudum...
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Untisdsssssssssssssssstled.png


Altcoin lain bagi diskaun tapi coin yang tak asing dengan "meme" shiba inu ni membuat peningkatan sebanyak 9.05%

Hebat communiti Dogecoin ni.. Jangkaan untuk hujung tahun ni mungkin boleh mencecah $1 USD.
 
  • Deleted by MorubozuWings
Show…

Wen

Well-known member
Staff member
1618193000148.png


Perghhh Elon Musk buat hal lagi Tweet "going to moon very soon" tapi kita tidak tahu coin apa yang dia maksudkan. Tapi lepas je dia tweet tu banyak coin yang mencanak bukan DOGE saja.


Dogecoin mencapai tahap tertinggi $0,078 setelah kenaikan 20% dari paras terendah 24 jam pada $0,0625 dan sekarang still lagi menguji Resistance pada harga $0.070-$0.078 ..Adakah Doge akan melepasi ATH pada bulan ini iaitu pada harga $0.085? nampaknya DOGE pon semakin mengganas dan sikit je lagi akan mencapai ATH. Jadi sama-sama kita nantikan
 

Wen

Well-known member
Staff member

0n1skpbpvqs61.jpg

Harga Dogecoin terkini $0.074 dengan jumlah dagangan 24 jam $2,891,481,735. Dogecoin meningkat 0.59% dalam 24 jam terakhir. Nampaknya coin anjing ni still lagi mengekalkan harga di paras $0.07.. Anjing ni belum mengaum lagi ke.. Korang rasa bila dia nak langgar ATH sebelum ni?
 

Wen

Well-known member
Staff member
1618364100477.png


Perghh Dogecoin Meroket sehingga harga $0.10 dan telah membuat ATH terbaru dalam masa beberapa minit yang lalu. Dogecoin mencanak 46.22% dalam masa 24 jam terakhir. Adakah ini di sebabkan kesan daripada tweet Elon Musk pada 10 april lalu? atau pun disebabkan Bitcoin yang sekarang pun tengah mencanak.Lain macam coin anjing ni .. Tak dinafikan juga sbb Holder-holder coin anjing ni kuat dan besar. Apa pun tahniah para komuniti DOGE .. Selamat Hari Raya.. hehe

Doge Dogecoin GIF by Shibetoshi Nakamoto
 
Last edited:

Wen

Well-known member
Staff member
Nak beli dogecoin mcm mne ya?
pakai binance .. boleh baca sini dan ikut step cara beli coin ..

 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top