Doge Coin (DOGE)

tupat

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Nak tanya, perlu beli bitcoin/eth/usdt dulu ke baru beli DOGE di binance? sebab sy terus beli DOGE.. ape beza nya ye?
Tak ada masalah. Yg penting matlamat tercapai. Biasa org beli usdt dulu baru trade dgn kripto yg lain (cth: Doge) sebab usdt mudah untuk dibeli n rate lebih rendah. Tapi kalau dah terus beli doge ok je.
 

Pak Man Forex

Well-known member
Dogecoin membuat penurunan ke dalam zone semula, adakah ia memberi petanda untuk menambah lagi aset kripto ini ?​

doge.jpg
 

Pak Man Forex

Well-known member
Nampaknya Elon Musk terus ingin menyokong Dogecoin sebagai coin kegemerannya apabila ia membuat statement di Twitter yang dia akan menyokong penuh matawang digital ( Dogecoin ) walaupun jika pemegang terbesar Dogecoin membuat penjualan matawang kripto tersebut​

photo_2021-02-15_10-46-25.jpg
 
Last edited:

Pak Man Forex

Well-known member
Selepas sahaja mereka berbual dengan Elon Musk mengenai MarsCoin terus coin tersebut melonjak sehingga lebih 1000% :eek::eek: dan membuat penurunan sedikit

mars.jpg
 

Pak Man Forex

Well-known member
1613549484192.png


Tengok gaya macam Dogecoin akan meroket semula atau bagaimana pendapat pakar mengenai Kripto kegemaran Elon Musk ini ?
 

Pak Man Forex

Well-known member
Dogecoin seperti memberi petanda untuk naik semula untuk mencapai ketinggian sebelum ini sekitar harga $ 0.087. Adakah dia akan meroket seperti sebelum ini sehingga 800% ? :unsure:

1613618307836.png
 

Pak Man Forex

Well-known member
Adakah boleh kita beli dodge sekarang kerana harga sedang menurun dan ade kemungkinan untuk menaik semula..?
Kemungkinan untuk menaik semula itu masih ada tetapi harus mengikut kepada strategi anda sama ada ingin short term invesment atau long term invesment. Simpan dan hodl
 

Pak Man Forex

Well-known member
BOOM 💣💣

Dogecoin
terus mencipta kenaikan sehingga paras $ 0.64 sebelum susut sedikit pada paras $ 0.56, Adakah dia memberi petanda untuk terus memacak atau akan kembali membuat penurunan ?​

1613703269258.png
 

Pak Man Forex

Well-known member


Pergerakan Dogecoin hanya membuat sedikit kenaikan pada pagi tadi selepas Elon Musk ada tweet mengenai Dogecoin tetapi ia mula membuat penurunan semula selepas itu. Bagaimana pandangan anda adakah tweet Elon Musk mengenai Dogecoin tidak berkesan lagi ?

1613968105868.png
 

Wen

Well-known member
Staff member
Nampaknya segala kripto sudah menunjukkan tanda-tanda untuk membuat kenaikan kembali termasuk juga DOGECOIN. Ada tak yang sempat Pump semalam :p ???

1614132424509.png
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top