Cardano ( ADA )

Anak Muda

Member
Cardano dalam masa 2 minggu ia membuat junaman yang agak drastik sehingga mencuba paras harga $1 tetapi dalam diam dan penurunan tersebut, ADA mendapat perkhabaran yang Cardano akan tersenarai dalam Coinbase Pro pada hari ini dan kita dapat lihat juga ketika ini ADA sedang menuju untuk mencuba paras ketinggian sebelum ini​

View attachment 2294

Hehehe, tersenyum holder ADA sekarang selepas beberapa hari asyik membuat penurunan :love:. Adakah ia akan menguji ketinggian sebelum ini dan akan terus meroket membuat ATH terbaru ?
Next stop $2
 

Pak Man Forex

Well-known member
Fuhhh jangan bagi pakcik berbelah bagi... pakcik dah que harga tu kat binance.. Jgn sampai pakcik tukar ke $10 pulak hahahaha
Boleh pakcik. To the moon 🚀

Blast Off Space GIF by US National Archives
 

Pak Man Forex

Well-known member
ADA terus memberi kejutan hahaha 😅. Pada semalam ia telah mencapai paras ketinggian sebelum ini tetapi selepas itu ia memberi kejutan apabila ia terus jatuh mendadak sehingga ke paras harga $1.18.

Bak kata orang kalau jatuh dan berada di peratusan merah, orang kata diskaun 😝

1616125927854.png
 

Pak Man Forex

Well-known member
ADA sebelum ini mencuba lagi untuk membuat kenaikan tetapi hanya berjaya sampai paras harga $1.34 sahaja sebelum membuat penurunan lagi seperti yang kita dapat lihat. Kini ADA sedang menguji paras zon yang pernah dicatatkan sebelum ini. Ketika ini ADA dipintas oleh Tether dan BNB lalu menduduki tangga ke-5 berdasarkan marketcap​

1616482624645.png


Progress untuk projeknya berlangsung agak perlahan namun jangkaan hasilnya sangat memuaskan terutama dalam seluruh komunitinya. Bagaimana pandangan holder ADA ?
 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
ADA sebelum ini mencuba lagi untuk membuat kenaikan tetapi hanya berjaya sampai paras harga $1.34 sahaja sebelum membuat penurunan lagi seperti yang kita dapat lihat. Kini ADA sedang menguji paras zon yang pernah dicatatkan sebelum ini. Ketika ini ADA dipintas oleh Tether dan BNB lalu menduduki tangga ke-5 berdasarkan marketcap​

View attachment 2343

Progress untuk projeknya berlangsung agak perlahan namun jangkaan hasilnya sangat memuaskan terutama dalam seluruh komunitinya. Bagaimana pandangan holder ADA ?
200.gif
 

Fakhrii

Well-known member
Staff member
Hah Intraday ada menerangkan mengenainya. Makin berkembang ADA ini dengan perancangan teknologinya hehehe :love:

 

nabil

Moderator
Staff member
Moshed Trader Club
Hah Intraday ada menerangkan mengenainya. Makin berkembang ADA ini dengan perancangan teknologinya hehehe :love:

ADA ni ada potensi untuk long-term investment. Tapi kene kuat mental, Jangan turun sikit dah gelabah nak jual..
 

Pak Man Forex

Well-known member
Nampaknya harga ADA membuat kenaikan sehingga ke paras harga $1.34 baru-baru ini dan membuat penurunan semula ke sekitar harga $1.20 dan dapat kita lihat harga ADA agak bergerak secara SIDEWAY.

Adakah pada bulan ini ADA akan membuat kejutan dan menguji ATH pada harga $1.48 yang pernah dicatatkan pada sebelum ini ?

1617867524015.png
 

Wen

Well-known member
Staff member
1618365832038.png


Harga Cardano terkini ialah $1.44 dengan jumlah dagangan 24 jam $6.095.015.869. Cardano meningkat 9.06% dalam 24 jam terakhir.Dan ranking no #6 dalam Marketcap dengan had pasaran $46,073,453,089. Sikit lagi Cardano ni akan mencapai ATH sebelum ini iaitu $1.48. Stanby pemegang cardano.. #HODL 😬Lepas menembusi ATH mungkin akan berpotensi mencanak lagi sehingga $2 dan kita pun tahu yang Cardano ni juga di miliki oleh salah seorang pengasas ETHEREUM di mana ETH ni adalah coin yang berpotensi tersenarai No.2 dalam Marketcap yang juga di minati oleh MARK CUBAN. Steadyyy .... Zaassssssss..
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top