Best Broker Spread Halus

nazrulh94

New member
Korang tengah mencari Broker ke? Tak tahu broker apa yang best?

ni aku nak share sikit broker paling best dekat malaysia. Boleh depo guna Online Banking, Boost, Touch n go E wallet dan macam2 lagi.

Selain tu spread pun halus senipis kulit bawang dan Withdraw pun laju. Tak kan nak tengok je?

Jom register
 

ashrafsub101

Well-known member
Korang tengah mencari Broker ke? Tak tahu broker apa yang best?

ni aku nak share sikit broker paling best dekat malaysia. Boleh depo guna Online Banking, Boost, Touch n go E wallet dan macam2 lagi.

Selain tu spread pun halus senipis kulit bawang dan Withdraw pun laju. Tak kan nak tengok je?

Jom register
Wdrw senang x? berapa hari masuk wd
 

fxsuperman

Member
Alhamdulillah. Kalau broker yang offer spread halus, antaranya Tickmill. Pair GU, spread selalunya 0. Spread naik pun tak sampai 1 waktu puncak. Execution cepat. Boleh try demo untuk ambil feel :)
 

Nizamdot

New member
spread halus je paling trader suka.
nk trade tapi nak spread rendah
Kita bantu sampai bjaya buka akaun.
Broker mfm securities 10 tahun dimalaysia saya promot dengan korang konfem tak menyesal
Syarat mudah daftar ikut link di bawah
🔗
Register: https://vault.mfmsecurities.com/ib/links/go/1870
 

Attachments

  • 162541920_545307906868978_5587832760009015506_o.jpg
    162541920_545307906868978_5587832760009015506_o.jpg
    74.6 KB · Views: 30

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top