BAGAIMANAKAH CARA WITHDRAW PROFIT SETIAP BULAN DARI FOREX TRADING?

eba613

New member
Ada 2 cara untuk withdraw besar-besar ( RM20k ke atas ) :
1) guna currenct account
2) guna neteller/skrill
Terima kasih. Saya nak tanya lebih lanjut tentang dua perkara:


1. Kalau guna current account/akaun semasa ni, adakah yang bertaraf nama syarikat/enterprise/sdn bhd atau hanyalah personal current account/akaun semasa bernama peribadi macam maybank2u.premier?

2. Kalau guna Neteller/Skrill, jadi kita masih kena withdraw dari platform tu ke akaun bank sendiri kan? Jadi, bank masih hadkan ke atau tak akan ada querie?
 
  • Deleted by nabil
Show…
Saya ditipu juga ditipu di platform dana kumpulan CME ini.
Saya dapat memenangi kes saya terhadap mereka dan kami bersetuju untuk menyelesaikannya.
Mereka telah membayar balik sebahagian besar wang saya.
Saya di Switzerland.
Anda boleh WhatsApp saya atau menghantar saya e-mel, saya akan berkongsi maklumat.
+41225481190
[email protected] Com
 

fhadlinshakina

New member
sy nk tnya,betul le kita kna bayar sejumlah amount duit untuk withdraw profit ke acc bank..sbb sy rsa mcm kna scam,lpas bayar duit utk invest,kne bayar duit utk withdraw duit lg,mmg mcm ni ke cara nk withdraw duit msuk acc bank?tlong jwab
 

Mr.Gekko

Well-known member
sy nk tnya,betul le kita kna bayar sejumlah amount duit untuk withdraw profit ke acc bank..sbb sy rsa mcm kna scam,lpas bayar duit utk invest,kne bayar duit utk withdraw duit lg,mmg mcm ni ke cara nk withdraw duit msuk acc bank?tlong jwab
Tak betul..itu maksudnya anda dah kena scam tu.
Nak withdraw apa2 keuntungan profit tak perlu bayar apa-apa. Fikir logik pun dah tahu tak logik.
Elakkan lah invest2 tu..semua tu scammer tu.
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top