BAGAIMANAKAH CARA WITHDRAW PROFIT SETIAP BULAN DARI FOREX TRADING?

eba613

New member
Ada 2 cara untuk withdraw besar-besar ( RM20k ke atas ) :
1) guna currenct account
2) guna neteller/skrill
Terima kasih. Saya nak tanya lebih lanjut tentang dua perkara:


1. Kalau guna current account/akaun semasa ni, adakah yang bertaraf nama syarikat/enterprise/sdn bhd atau hanyalah personal current account/akaun semasa bernama peribadi macam maybank2u.premier?

2. Kalau guna Neteller/Skrill, jadi kita masih kena withdraw dari platform tu ke akaun bank sendiri kan? Jadi, bank masih hadkan ke atau tak akan ada querie?
 

Latest posts

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top