Aliens Worlds : TLM BINANCE LAUNCH POOL / Apa Lagi Kasi Sambar!


View: https://youtu.be/hNYmfc4TtR8

View: https://youtu.be/yDL_tWoLZKI


Apa itu Alien Worlds (TLM) | Apa itu token Alien Worlds |

Apakah token TLM

Apa itu Dunia Alien?
Alien Worlds adalah permainan di mana anda dapat memperoleh Trilium (TLM) untuk perlombongan dan berpeluang melombong kad permainan NFT setiap kali anda memilikinya. DeFi Metaverse ini adalah permainan berasaskan blockchain dan percuma untuk dimainkan oleh sesiapa sahaja. Setelah mendapat log masuk WAX Cloud Wallet, dan log masuk di play.alienworlds.io penjelajah akan menerima alat untuk memulakan perlombongan. Dengan aktiviti perlombongan yang sederhana, seseorang menerima Trilium (TLM), token blockchain. Trilium dapat digunakan untuk mempertaruhkan satu atau lebih dari enam planet dan mendaftar sebagai calon untuk menjadi ahli dewan planet dan berpotensi memerintah planet ini. Kad permainan NFT digunakan dengan cara baru dan kreatif dari masa ke masa, termasuk "bersinar" untuk meningkatkan kad dan bertempur di Thunderdome.

Alien Worlds adalah metafers NFT Defi yang mensimulasikan persaingan ekonomi dan kerjasama antara pemain. Ini dicapai dengan memberi insentif kepada pemain untuk bersaing untuk Trilium (TLM), yang diperlukan untuk mengendalikan Organisasi Otonomi Desentralisasi yang bersaing ("Planet DAO") dan untuk mendapatkan akses ke permainan tambahan.

Dalam metaverse Alien Worlds, pemain dapat memperoleh NFT (item permainan digital) untuk menambang TLM, terlibat dalam pertempuran, dan menyelesaikan pencarian dalam permainan. Bergantung pada strategi mereka, pemain boleh membeli dan mengumpulkan NFT yang paling sesuai dengan permainan mereka. Selain itu, pemain boleh terlibat dalam pemerintahan dengan memilih Ahli Majlis dari enam Planet DAO, dan dengan itu mempengaruhi arah permainan.

Trilium (TLM) adalah token utiliti asli dari metaverse Alien Worlds dan mempunyai kes penggunaan berikut: Trilium (TLM) Planet Governance: Pemegang TLM mungkin mempertaruhkan TLM untuk mengambil bahagian dalam pemerintahan Planet dan potensi ganjaran lain. Mempertaruhkan: Pemain boleh mempertaruhkan TLM di planet tertentu untuk mengambil bahagian dalam perlombongan TLM dan NFT. Mata wang dalam permainan: Token TLM adalah mata wang di Alien Worlds, di mana pemain memerlukan TLM untuk membeli dan menaik taraf item, mengambil bahagian dalam pencarian dan pertempuran, dan aktiviti yang berkaitan dengan permainan. Insentif permainan: Pengguna aktif dapat memperoleh TLM sebagai ganjaran penyertaan untuk mengembangkan ekosistem dan aktiviti dalam permainan.

Beli NFT: Item dalam permainan dicetak sebagai NFT, yang membantu pemain menambang TLM, terlibat dalam pertempuran, dan menyelesaikan pencarian dalam permainan.

Apa itu Alien Worlds (TLM)?
Alien Worlds adalah ekonomi simulasi di mana pemain bersaing untuk mendapatkan sumber daya yang langka, Trilium (TLM), yang mereka gunakan untuk meningkatkan kekuatan mereka dalam permainan dengan mempertaruhkan dan memberikan suara dalam Organisasi Autonomi Planet Desentralisasi (DAO Planet). Kedua-dua planet dan pemain bersaing untuk TLM, menyebabkan persaingan dan kolaborasi yang sengit antara kumpulan. Fungsi semasa dalam metaverse Alien Worlds termasuk:

🌐 *Perlombongan ** : ** Dengan menggunakan NFT yang sesuai, pemain dapat melombong TLM dari planet yang berbeza.

🌐 *Mempertaruhkan*: Pemain mempertaruhkan TLM untuk memperoleh ganjaran bertaruh di TLM dan NFT dan mempertaruhkan Trilium ke Planet untuk meningkatkan kumpulan ganjaran Planet.

🌐 *Tadbir urus Planet DAO* : Menyertai pilihan raya mingguan untuk calon dewan.

🌐 *Berdagang NFT* : Pemain boleh memperdagangkan NFT di Binance Smart Chain (BSC) dan WAX, untuk digunakan untuk misi perlombongan dan dalam permainan.

🌐 *Jambatan merentas rantai* : Mengangkut TLM antara BSC, WAX, dan Ethereum.

Alien Worlds adalah metafers NFT DeFi yang mensimulasikan persaingan ekonomi dan kerjasama antara pemain. Ini dicapai dengan memberi insentif kepada pemain untuk bersaing untuk Trilium (TLM) , yang diperlukan untuk mengendalikan Organisasi Otonomi Desentralisasi yang bersaing ("Planet DAO") dan untuk mendapatkan akses ke permainan tambahan.

Dalam metaverse Alien Worlds, pemain dapat memperoleh NFT (item permainan digital) untuk menambang TLM, terlibat dalam pertempuran, dan menyelesaikan pencarian dalam permainan. Bergantung pada strategi mereka, pemain boleh membeli dan mengumpulkan NFT yang paling sesuai dengan permainan mereka. Selain itu, pemain boleh terlibat dalam pemerintahan dengan memilih Ahli Majlis dari enam Planet DAO, dan dengan itu mempengaruhi arah permainan.
Trilium (TLM) adalah token utiliti asli dari metaverse Alien Worlds dan mempunyai kes penggunaan berikut:
Tadbir Urus Planet: Pemegang TLM boleh mempertaruhkan TLM untuk mengambil bahagian dalam pemerintahan planet dan potensi ganjaran lain.
Mempertaruhkan: Pemain boleh mempertaruhkan TLM di planet yang dipilih untuk mengambil bahagian dalam perlombongan TLM dan NFT.
Mata Wang Dalam Permainan: Token TLM adalah mata wang di Alien Worlds, di mana pemain memerlukan TLM untuk membeli dan menaik taraf item, mengambil bahagian dalam pencarian dan pertempuran, dan aktiviti lain dalam permainan.
Galakan Permainan: Pengguna aktif dapat memperoleh TLM sebagai ganjaran penyertaan untuk mengembangkan ekosistem dan aktiviti dalam permainan.
Beli NFT: Pemain boleh membeli item dalam permainan yang dicetak sebagai NFT, untuk menambang TLM, terlibat dalam pertempuran, dan menyelesaikan misi dalam permainan.

Projek ini telah mengumpulkan 2.5 juta USD dari dua pusingan penjualan token peribadi:
Pusingan penjualan benih: 7.06% dari bekalan token maksimum dijual pada harga 0,0030 USD / TLM.
Presale pusingan: 3.43% dari penawaran token maksimum dijual pada harga 0,0021 USD / TLM.
Pada 13 April 2021 (apabila disenaraikan di Binance), jumlah bekalan TLM adalah 5,135,726,585 dan bekalan yang beredar semasa adalah ~ 12.40%.


Binance teruja untuk mengumumkan projek ke-19 di Binance Launchpool - Alien Worlds (TLM), ekonomi simulasi di mana pemain bersaing dengan NFT.

Pengguna akan dapat mempertaruhkan BNB dan BUSD mereka ke kumpulan berasingan untuk mendapatkan token TLM selama 30 hari, dengan penternakan bermula dari 2021-04-07 00:00 AM (UTC).

Binance kemudian akan memasukkan TLM ke zon inovasi pada 2021-04-13 06:00 AM (UTC) dan perdagangan terbuka dengan pasangan perdagangan TLM / BTC, TLM / BUSD dan TLM / USDT.

Butiran TLM Launchpool:

👽Token Name: Alien Worlds (TLM)

👽Bekalan token maksimum: 10,000,000,000 TLM

👽Jumlah bekalan token semasa mendaftar di Binance (2021-04-13 06:00 AM UTC): 5,135,726,585 TLM

👽Ganjaran token Launchpool: 150,000,000 TLM

👽Bekalan Beredar Permulaan: 1,240,473,079 TLM

👽Alamat Kontrak Pintar: TLM ( ERC-20 ); TLM ( BEP-20 ); TLM ( WAX ) *

👽Deposit & pengeluaran TLM pada blockchain WAX tidak akan disokong pada Binance

👽Syarat Mempertaruhkan: Tiada had atas. Tidak diperlukan KYC

Kolam yang disokong:

👽BNB saham: 120,000,000 TLM dalam ganjaran (80%)

👽Stake BUSD: 30,000,000 TLM dalam ganjaran (20%)

👽Tempoh Pertanian: 2021-04-07 00:00 AM (UTC) hingga 2021-05-06 23:59 (UTC).

👽Taburan Pertanian TLM

👽Tarikh (00:00:00 - 23:59:59 UTC setiap hari) Jumlah Ganjaran Harian (TLM) Ganjaran Harian Kolam BNB (TLM) Ganjaran Harian Kolam BUSD (TLM) 2021-04-07 - 2021-04-1212,500 , 00010,000,0002,500,0002021-04-13 - 2021-05-063,125,0002,500,000625,000


tlm-logo-tr-gold-600x605.png
IMG_20210412_091720_879.jpg

View: https://www.facebook.com/groups/883218038908555/permalink/883253628904996/https://play.Aliensworlds.io Play And Earn

Home Page : https://alienworlds.io/
 
Last edited:

MorubozuWings

Well-known member
Maaf nk bertanya lg, adakah ni cara nk duplicate tools tersebut? Jika ya, sy dh buat tp masih ada 1 tool shj..
sebenarnya ada
Maaf nk bertanya lg, adakah ni cara nk duplicate tools tersebut? Jika ya, sy dh buat tp masih ada 1 tool shj..
kena dapat kan di Atomichub market jika dah beli sila semak di bahagian inventory.Jika ada sila masukan tool menggunakan command di https://wax.bloks.io/ ikut gambarajah Post in thread 'Aliens Worlds : TLM BINANCE LAUNCH POOL / Apa Lagi Kasi Sambar!' https://forum.intraday.my/threads/a...nch-pool-apa-lagi-kasi-sambar.1430/post-11040
 

Recommended Brokers

Kami hanya memilih broker yang terbaik!

INTRADAY Squawk

Klik Play ▶️ / tajuk berita untuk dengar Recap Pasaran

Live Forex Price

Live Crypto Price

Top