Search results

  1. Shaaaa

    Ripple (XRP)

    Lepas 2 bulan beli dan hodl akhirnya XRP ada harapan untuk terus terbang, Alhamdulillah
  2. Shaaaa

    Modal Permulaan Yang Sesuai Untuk Trade Forex

    Setuju sgt2 ilmu tu mmg sangat penting. Tapi ada sesetengah orang hanya tahu nak ambil jalan pintas untuk berjaya, Taknak usaha..
  3. Shaaaa

    Modal Permulaan Yang Sesuai Untuk Trade Forex

    Sampai bila nak harapkan EA? Takkan tak boleh berdikari dan belajar untuk analisis sendiri? Bila pakai EA kalau loss salahkan EA, So bila nak belajar dari kesilapan?
  4. Shaaaa

    Bosan-bosan kat rumah PKP ni bolehlah marathon episod 1-6 belajar forex dalam bahasa melayu. Jom...

    Bosan-bosan kat rumah PKP ni bolehlah marathon episod 1-6 belajar forex dalam bahasa melayu. Jom tengok sekali. View: https://youtube.com/playlist?list=PL3e8bqpdv2bbWQg7LAtBvLtaTzpQq9mIV
  5. Shaaaa

    Pesta shopee semasa PKP 2.0

    Saya lah salah satu yang membeli gajet di shopee time PKP 2.0 ni hihihihi
  6. Shaaaa

    SESUAI KE BELI BTC PADA MASA SEKARANG. ??

    Beli dengan ilmu, jangan beli kerana Fomo.
  7. Shaaaa

    APA TU DARURAT? Jangan panic tak tentu pasal

    Geram betul la dengan org politik ni. Jangan harap la nk saya pangkah kalau mcmni perangai. Tak boleh pakai betul
  8. Shaaaa

    🐞 Laporan Masalah muat turun indicator moshed magic line

    Tak sabarnya nak tunggu di ios pulak.
  9. Shaaaa

    😷 COVID-19 [Sensasi] Update Terkini Vaksin Covid-19

    Kalau saya pulak, walaupun dah ada vaksin di malaysia. Saya tetap takut jugak, yela family saya ada ramai budak kecik dan dan org tua yang ada penyakit. Minta minta lah Allah jauhkan kita semua dari musibah ni. Aminn
  10. Shaaaa

    Guna Indicator yang sesuai

    Terima kasih!
  11. Shaaaa

    Lelaki sanggup lepaskan kereta kesayangan untuk beramal

    Wahh, semoga murah rezeki yang memberi tu 😊
  12. Shaaaa

    😷 COVID-19 [UPDATE] KLUSTER & KES TERBARU 2021 [PKP]

    Kalau saya pun saya panic. Bukannya kita tahu pakcik tu nak ke hospital ke ape ke. Yang saya nampak pakcik tu kat petrol pump dengan gelang pink. Hehe tacodd
  13. Shaaaa

    Guna Indicator yang sesuai

    Sorry, tak faham sangat tentang magic line ni. Ada sesiapa boleh terangkan tak kenapa anda guna magic line berbanding indicator lain?
  14. Shaaaa

    DRAMA INTRADAY OFFICIAL TRAILER

    Jangan jadi pembaris bila tengok drama intraday ni. Otak kena berkembang dan terbuka
  15. Shaaaa

    “800 Botol Sold Out Dalam 30 Saat”

    Bijak betul
  16. Shaaaa

    Bitcoin (BTC)

    Terbaik la intraday! Baru faham pasal bitcoin ni
  17. Shaaaa

    Nasi Kukus Sotong Besar Klang

    Dulu murah, sekarang😐
  18. Shaaaa

    DRAMA INTRADAY OFFICIAL TRAILER

    Saya rasa tengah hari atau petang kot, selalunya itu waktu intraday keluarkan video baru
  19. Shaaaa

    Mencuri itu satu jenayah

    Dulu kalau tak silap, kat sesetengah masjid pun ada bantuan macamni. Kalau tak silap saya la pakcik😅
  20. Shaaaa

    DRAMA INTRADAY OFFICIAL TRAILER

    It's TODAY!!! Tak sabarnyaaaa
Top