Search results

  1. Pak Man Forex

    Kripto Yang Berpotensi Sekarang

    Hahahahaha bukann. Saya hanya menjawab pertanyaan πŸ˜…. Sedikit busy lah hahahaha alhamdulillah sihat cuma murung sedikit sahaja :cry:
  2. Pak Man Forex

    Kripto Yang Berpotensi Sekarang

    Sekarang semua tengah jatuh selaras dengan kejatuhan harga BTC. IDEA kalau diikutkan ada potential besar dengan projek yang diaorang rancang and marketcap pun still rendah. So probability untuk dia meroket tu masih ada and lagipun projek ni masih baru lagi, perlu banyak kerja lagi kena buat...
  3. Pak Man Forex

    πŸ“ˆ Technical EUR/USD

    Layan pair yang ganas sat hehehe
  4. Pak Man Forex

    πŸ“ˆ Technical EUR/USD

    Maaf saya dah jarang update mengenai EU, sebab saya ada kerja lain sikit. Insyaallah lepas ni saya akan cuba update setiap hari. Uishh alhamdulillah, masih belum MC lagi. Motor masih hidup hehehe
  5. Pak Man Forex

    πŸ“ˆ Technical Analisis Teknikal Pasaran Emas

    Uishh saya pun masih belajar lagi, masih belum cukup ilmu lagi di dada. Takpe, boleh saja kita berkongsi pendapat dan belajar di sini mengenai pasaran kewangan. Ohh yeke, patut lah tuan pun senyap je beberapa minggu ni. Stay safe tuan @sankiss dan selamat hari raya aidilfitri juga tuan serta...
  6. Pak Man Forex

    Bitcoin (BTC)

    Bull season sudah habis atau semua ini baru sekadar permulaan dan hanya membuat correction sebelum meroket lebih tinggi ? Seperti yang diketahui ramai, harga Bitcoin terus jatuh menjunam disebabkan daripada tweet Elon Musk yang berkata Tesla tidak lagi akan menerima Bitcoin sebagai transaksi...
  7. Pak Man Forex

    πŸ“ˆ Technical Analisis Teknikal Pasaran Emas

    Alhamdulillah tuan @sankiss, kali ini saya tidak ketinggalan bas lagi. Syukur 🀲
  8. Pak Man Forex

    SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT FORUM INTRADAY

    Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin juga ✨ #FREEPALESTIN
  9. Pak Man Forex

    Kripto Yang Berpotensi Sekarang

    Nampaknya REEF sudah mula menunjukkan aksinya apabila ia telah membuat kenaikan menghampiri 50% dalam masa 24 jam daripada paras terendah pada harga $ 0.036 sehingga ke paras harga $0.055. Padu bakhang πŸ”₯πŸ”₯. Kalau dilihat daripada carta Daily, dapat kita saksikan candle semalam telah pun close...
  10. Pak Man Forex

    Bitcoin (BTC)

    Bitcoin nampaknya sekali lagi kembali untuk menguji paras harga $60,000 untuk ditembusi, yang dimana ia merupakan paras yang sukar untuk ditembusi sebelum ini. Jika BTC dapat menembusi paras harga $60,000 tersebut, kemungkinan ia akan menguji semula paras ATH sebelum ini di paras harga $64,000...
  11. Pak Man Forex

    Kripto Yang Berpotensi Sekarang

    Mungkin lebih hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆ
  12. Pak Man Forex

    Kripto Yang Berpotensi Sekarang

    Sebatang lemang raya daripada Ideaology untuk raya tahun ini hahaha dalam masa 4 jam sahaja ia telah membuat kenaikan sehingga 100% sebelum kembali menyusut sedikit dan close candle H4 dengan shadow yang panjang. Selalunya kalau ia membuat shadow yang panjang begitu, itu biasanya dijadikan...
  13. Pak Man Forex

    Litecoin ( LTC )

    Itu diaa Litecoin telahpun break daripada paras ATH yang pernah dicatatkan pada tahun 2017 dan kini ia telah mencatatkan ATH terbaru pada paras harga $413. Paduu πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯. Ramai ke holder LTC dalam ni ?
  14. Pak Man Forex

    πŸ“ˆ Technical Analisis Teknikal Pasaran Emas

    Tak sempat jugak nak follow hahahaha saya ada kerja lain masa itu, bila bukak-bukak chart dah pacak terus ermm sedih :cry: :ROFLMAO:. Alhamdulillah lah dia menepati jangkaan saya sebelum ni hehehe tapi memang sayang sebab tak sempat nak entry :ROFLMAO: Jangkaan seterusnya, berkemungkinan GOLD...
  15. Pak Man Forex

    Binance - Exchanger Bitcoin & Kripto

    Profit and Loss @alsulltan
  16. Pak Man Forex

    Ethereum (ETH)

    Minyak masih belum habis lagi untuk ETH melonjak lebih tinggi. Memang padu Ethereum terus membuat ATH terbaru di paras harga $3549. Siapa yang holder ETH memang senyum lebar menjelang raya ni hehehehe πŸ™ˆ Walaupun harganya sudah melonjak tinggi, terdapat juga transaksi yang besar pada pagi tadi...
  17. Pak Man Forex

    Ripple (XRP)

    Berita yang positif untuk Ripple πŸš€πŸš€
  18. Pak Man Forex

    πŸ“ˆ Technical Analisis Teknikal Pasaran Emas

    Kalau ingin belajar mengenai SNR. @Ailgo ini saya sertakan video daripada CEO Intraday, Moshed Mohamad mengenai bagaimana cara untuk mengenalpasti perubahan trend. Moga dapat membantu anda mempelajari ilmu mengenai Forex Trading ini
  19. Pak Man Forex

    Just Token (JST)

    ada, boleh cari JST/USDT
  20. Pak Man Forex

    Just Token (JST)

    Mantap kalii πŸ”₯ πŸ”₯ to themoon πŸš€
Top