Search results

  1. mior

    masalah sim kad

    alhamdulillah baru settle.. sim yang problem.. akhir nya rosak juga.. senang kerja.. kalo tak pindah ke phone lain ok pulak.. masak pikir ape yang rosak.. hahaha
  2. mior

    antara tablet dan laptop mana yang lebih menarik ?

    semoga dimurah kan rezeki 👍
  3. mior

    masalah sim kad

    as salam geng.. nak tanya.. bole jadi ke sim kad yang problem ?.. ni da dua phone tukar masalah sama juga.. mula pindah sim, phone ok je.. da beberapa bulan jadi tak leh baca pulak.. saya syak sim ade short halus 😅.. ni kalo pindah lagi die ok.. takot da beberapa bulan lagi hal sama berlaku...
  4. mior

    Badminton

  5. mior

    😂 HUMOR Teka Teki Berserta Jawapan

    hahaha
  6. mior

    Badminton

    @Faizfx @ashrafsub101 terbaik 👍.. ni mesti otai.. kalo main kompom jendol dahi dibuat nya.. 🤣🤣
  7. mior

    antara tablet dan laptop mana yang lebih menarik ?

    untuk trader pemula seperti saya.. yang mana lagi best untuk dipakai buat trading dan seangkatan dengan nya.. bole juga suggest jenama laptop/tablet tersebut jika ada.. bawah rm2k.. terima kasih atas pendapat anda.. peace !
  8. mior

    😂 HUMOR Teka Teki Berserta Jawapan

    50 teka teki yang mungkin dapat menghiburkan hati anda.. bole juga jadikan sebagai hiburan gurau senda bersama ahli keluarga.. peace ! 1. Dalam banyak-banyak hantu, hantu apa yang pandai bersilat? Jawapan: Hang Tuah 2. Dalam banyak-banyak sate, sate jenis apa paling panas? Jawapan: Saterika...
  9. mior

    tempat makan best ?

    aroma ikan bakar 🤤 nice bro.. tq
  10. mior

    tempat makan best ?

    situ da pergi.. kurang memuas kan.. 😅
  11. mior

    ndb $30 fullerton market

    mungkin ada yang nak bermula trading tanpa modal.. fullerton market ade promosi dewali ndb$30 sekarang.. grab sebelom terlambat.. gi website fullerton market dan claim la.. atau bole download app die PipProfit di playstore.. saya sedakar berkongsi.. tidak ada kene mengena saya ngan broker ni...
  12. mior

    🔴 LIVE [UPDATE] BELANJAWAN 2021

    setuju.. kalo one-off sedebuk dapat sedebuk jugak senang pergi.. sebelom menyesal lebih baik bersasar.. tak semua bole jaga mm dengan betol.. hanya pendapat.. hehe
  13. mior

    Salam perkenalan semua.

    harap dapat tunjuk ajar.. sebab tak pernah berforum.. salah silap dalam berforum harap dimaafkan.. saya hamba kerdil yang tak lari dari melakukan kesilapan..😝
  14. mior

    REAL MONEY OR FREE MODAL BY BROKER

    buat dua acc.. satu high risk (ndb).. satu lagi low risk (depo).. bole cari rentak mana satu bole pegi jauh.. cadangan saja.. kite pon masih belajar n masih mc.. 🤣
  15. mior

    Scammer Iklan Sedekah ?

    banyak iklan di ig fb yang beredar yang meminta sedekah.. macam mana kita nak pastikan ianya benar benar sahih ? kongsikan pendapat anda supaya kite lebih selesa dalam melakukan amal ini.. semoga kite dapat elak dari scammer.. nak hapus tak leh macam cendawan rupanya.. hahaha
  16. mior

    Anime Kat mana nak tengok segala macam Anime

    tolong kongsi sebarang app or website.. kalo ada cite best pon share la jugak 😁.. tq
  17. mior

    Badminton

    raket mahal mahal betol ke bole jadi hebat ?
  18. mior

    PUBG Mobile

    sekian lama main still tak power 🤣🤣.. da pakai skill tembak cangkong pon kemain payah nak matinya.. hahahahaha
Top