Search results

  1. M

    Hye..im newbie

    nak buka akaun fx https://cabinet.profittoltd.com/links/go/1267
  2. M

    Salam perkenalan

    salam perkenalan... https://cabinet.profittoltd.com/links/go/1267
  3. M

    Salam Perkenalan dari Ipoh, Perak

    nak buka akaun.. profitto mantap.. 10 usd dah blh buka akaun ECN https://cabinet.profittoltd.com/links/go/1267
  4. M

    1st move in Forex industry. TQ for the opportunity

    open account for trade..hihi https://cabinet.profittoltd.com/links/go/1267
  5. M

    Bitcoin (BTC)

    berita baik kepada siapa2 nak topup dan beli....depa tgh bagi diskaun tu kalau nak beli..sebelum terbang..
  6. M

    💡 Cadangan Beri reward kepada top posters of the month

    kalau tuan berbesar hati..cadangan saya lebih kepada benda la..ada juga untuk kenangan depa...
  7. M

    Modal Permulaan Yang Sesuai Untuk Trade Forex

    lebih baik kita berbelanja untuk ilmu dahulu daripada berbelanja untuk deposit dan ikut signal semberono...apabila kita sudah pandai,paham kemna arah yang dituju,kita tidak akan teragak2 dengan entry kita tersebut..
  8. M

    Modal Permulaan Yang Sesuai Untuk Trade Forex

    selamat malam trader sekalian, ingin saya ingin mencelah sikit,dari pengalaman saya sendiri,modal forex bagi pemula/begineer kecil,besar nilai itu bukan cermin untuk kitab berjaya dalam trading,.. modal kecil?? modal besar? semua konsep sama saja jika anda berilmu modal 10 usd sekalipun anda...
  9. M

    [UPDATE] Harga Emas Pada Hari Ini

    Trader sekalian..hrga emas sekarang masih pening lalat. Hahah..kejap naikm ,kejap trun..untuk scalping cantik
  10. M

    Tokenize sah SC Malaysia

    Perkongsian yang sangat berguna..jom kita grab ramai2x...
  11. M

    Usd predict (4-7)

    Kita tunggu USD Index reaction malam esok,adakah naik atau turun,sekiranya naik dari price sekarang kita boleh buat SHORT SELL XXXUSD. Tapi kalau mengikut perkembangan fundamental,USD Index melemah,jadi,apabila price breakout line ungu..USD akan crash kaw kaw menuju support terdekat area 80...
  12. M

    Matahari Buatan Manusia Berjaya Diaktifkan Selama 20 Saat

    Apa dah jadi..negara maju berlumba-lumba menunjukkan kehebatan mengatasai alam...moga negara Malaysia dalam lindungan Allah S.W.T...
  13. M

    Best Broker Spread Halus

    nak trade spread halus mulus... nak buka akaun ecn dengan modal kecil hanya 10 usd,anda sudah dapat membuka akaun ecn anda juga akan mendapat percuma 30 usd free no deposit hanya perlu bukaakaun Dan terima 30 usd untuk anda trade.. https://cabinet.profittoltd.com/ms/ib/links/go/1267
  14. M

    [Update] Berita Semasa Bitcoin dan Kripto

    Saya pun kurang pasti,tuan kalau ada buy,pandangan saya hold saja tuan..sekarang momentum naik masih lgi tuu
  15. M

    Projek kereta api laju HSR batal!? Kena bayar lagi..Pampasan..

    Terhenti automatik,kita semua kena tengok kepentingan pembinaan ini pada masa sekarang dalam tempoh pandemik yang melanda,Perdama Menteri kita sudah buat sehabisbaik..alhamdulilah dengan kebijakan PM kita beliau lebih utamakan kesihatan penduduk..kita sebagai rakyat biasa harus tengok kedepan...
  16. M

    [Update] Berita Semasa Bitcoin dan Kripto

    Untung siapa ada hold... Mantull
  17. M

    💡 Cadangan Beri reward kepada top posters of the month

    Woww...agak menarik cadangan ini...boleh diketengahkan kepada admin..
  18. M

    Rakyat Malaysia gempar isu daging import haram

    Zaman duit sekarang ni...duit mengalahkn segala2x...apa2 blh jadi,apa2 aja boleh tipu janji dapat duit... Moga mana2 pelaku yg terlibat berjaya ditangkap....dari anak ikan terus ke jerung..tahniah diucapkan kepada Pdrm,kastam,jakim dan kpdnkm diatas kecekapan merungkai dan menangkap...
Top