Recent content by moshed

  1. moshed

    Ripple (XRP)

    XRP ni kalau ikutkan dari segi utilities nya memang terbaik. Cumanya ramai yang kata dia bukan decentralized (boleh dibahaskan lagi), dan company asyik liquidate saja pegangan XRP diorang. Value susah nak naik. Tapi kalau dapat berdepan dengan kes SEC tu dengan cemerlang, memang boom! meroket!
  2. moshed

    Doge Coin (DOGE)

    Nampaknya elon musk setiap hari 'zikir' dogecoin. Kahkah!
  3. moshed

    💡 Cadangan Beri reward kepada top posters of the month

    Terbaik cadangan ni. Apa reward yang korang cadangkan? Adakah berbentuk akaun trading? Atau lebih kepada benda? silakan suggest. ;)
  4. moshed

    Ripple (XRP)

    Apa khabar XRParmy ? semua ok lagi ke tu?
  5. moshed

    twitter buat ak tergelak pagi ni

    Kahkah! yg ni ke?
  6. moshed

    Ripple (XRP)

    Kalau nak push buyer perlu buat instant buy, tapi tengok ramai buyer yang asyik letak PO limit buy. Macam mana nak gerak kaw kaw macam ni.
  7. moshed

    SESUAI KE BELI BTC PADA MASA SEKARANG. ??

    Kita kena tengok balik mindset kita.. kita nak beli untuk short term atau long term? baru kita tahu sesuai ka tak..
  8. moshed

    Tak Tau Masih Boleh Guna Lagi Tak?

    Jalan pasar mungkin boleh repair.. tapi tak tahu lah musim2 pkp ni still bukak ke tak.. nak rentas daerah pun tak boleh
  9. moshed

    Saham apa kita nak beli musim PKP 2.0 ini? Jom share sini

    so far kita tengok kesan PKP kali ini tak begitu besar dalam sehari dua ni. gambaran dari bursa pun kembali positif. jadi selagi tak ada 'diskaun' kita spare dulu peluru nanti harga murah baru ciduk..
  10. moshed

    Salam semua.. korang trade pair apa harini?

    Salam semua.. korang trade pair apa harini?
  11. moshed

    bermain game BTC ok tak??

    As long as dapat coin betul, ok je tu. Mungkin boleh share game apa tu?
  12. moshed

    Saham apa kita nak beli musim PKP 2.0 ini? Jom share sini

    https://intraday.my/pengumuman-pkp-buat-pelabur-resah/ Kalau ikutkan sebelum ini, bila mula saja PKP, banyak company akan terjejas. Pasaran saham menjunam, bagi diskaun. Saham-saham ni tambah tambah sektor terjejas, harga jatuh kaw kaw. Dan kita dengar banyak berita ramai untung saham bila...
  13. moshed

    Ripple (XRP)

    XRP sekarang banyak whale dari Asia yang support beli
  14. moshed

    usdt berbaloi ker kalau beli

    Boleh rujuk perbincangan XRP di Thread XRP ini Klik sini > https://forum.intraday.my/threads/ripple-xrp.37/page-4
  15. moshed

    usdt berbaloi ker kalau beli

    USDT ni biasanya digunakan sebagai fiat (matawang) untuk kita beli coin-coin lain sebab harga dia sama je bernilai USD1.00 Boleh rujuk tentang "stable coin".
Top